@Andrahalvlek Du är inspirerande! Jag gillar det där med att ge alkoholromantiken fingret. Det är tyngd i det. Det är respekt på riktigt. Ja, det är coolt. De som gör det har varit med. De har tyngd. De har gått ett varv till i livet. Tack för inspiration!

@Andrahalvlek Det finns så mycket i din tråd som inspirerar mig och får mig att vilja lite till. Du visar att (även om det så här i början inte känns så), genom arbete, en dag i taget, livet verkligen kan förändras till det bättre =)

Idag firar jag 900 nyktra dagar! Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra, hurra för mig 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Det här är min första tråd, som skildrar tiden 0-6 månader som nykter. Sen skapade jag en ny tråd under fliken ”Det vidare livet” och där jag skriver om tiden därefter. Men på viktiga årsdagar så skriver jag även i den här tråden så att den hoppar upp i topp på flödet. Kanske kan mina ord hjälpa någon annan. Jag hoppas verkligen det! Genom att hjälpa andra så hjälper man sig själv. Först får man hjälp och sen ger man hjälp vidare 🥰

Kram 🐘

PS. Appen som räknar mina nyktra dagar heter Nomo.

@Andrahalvlek Hurra för 900 dagar👍💪❤️! Så jäkla bra gjort och att du under 900 dagar delat med dig och hjälpt oss andra!!! Grattis!!!!! Själv på dag 9…. som nu känns lite symboliskt för mig… jag följer i dina fotspår och ska dit du är idag! 🥰

@Ny dag Tack ❤️ Kan jag, så kan du. Jag lovar! Du måste bara verkligen bestämma dig, inifrån och ut. Och verkligen TRO på att du klarar av det. Tankar och känslor lyfter aldrig glaset till munnen. Det finns egentligen bara en enda enkel regel: Ta aldrig första glaset. Punkt.

Kram 🐘