Jag kommer heller inte sätta nån nål i min arm eller snabbt byta till farligare saker än vad jag använder nu. Antingen hittar jag ut eller ner. Kan inte stava, men allt är en ångestämpande och en kopp kaffe. då är inte hjärnan som den ska. Men min förra läkare tyckte ju att jobb och social närvaro skulle bota allt. Vart får man jobba påverkad?

Hej BEATNGU!

Du verkar ha det fruktansvärt tufft just nu, och du har svårt att se någon väg framåt som blir bra för dig på sikt. Situationen du beskriver kan vara lite vansklig för andra användare att ge råd i, så jag vill erbjuda dig att skriva direkt till oss rådgivare istället så kan vi se om vi kan bidra med något. Skriver ett meddelande till dig direkt för att inleda en konversation där du kan skriva mer, om du vill.

Varma hälsningar,
Kristoffer
Alkoholhjälpen

Hej BEATNGU!
Hoppas du får hjälp nu. Jag vill bara slå ett slag för att du ska se till att D-vitamin nivåerna ligger bra nu när det mörknar. Det låter som hokus-pokus, men jag har sett och upplevt på nära håll vilken skillnad en vitamintablett kan göra för måendet om man har säsongsbundna svängningar.
Och det finns hjälp att få på annat sätt också. Jag är övertygad om att det finns bra lösningar även när man mår som sämst. Men det är svårt att se dem själv då så jag hoppas att du fattar admins utsträckta hand.

Kära @BEATNGU , ta dig samman! Du är en väldigt klok människa och du har dina barn att ta hand om. Gör inte såhär mot dig själv, fortsätt kämpa!!! Kom igen nu, ge för fan inte upp ❤️

@Natalia Ganska trött. Suttit hemma hos en kompis och kollat youtube och pratat förhållanden bland annat. Och vips var det mitt i natten. Läga att sova strax.

Vad skönt att du verkar få stöd BEATGNU. hela skåpet full med tillskott är inte odelat positivt. Vissa tillskott blockerar upptag av andra om man tar dem samtidigt. Det gäller att vara lite selektiv bland preparaten.

Hej på er alla nya och gamla! Jag lever och mår under omständigheterna bra. Har inte lyckats slå mig helt fri från vissa substanser. Men nån alkohol har det inte blivit och kroppen och huvudet är på väg till baka. Har medicin genom psykiatrin som snart är nere på noll och det känns orololigt inför det. Kommer jag fixa det? Vet ju hur jag är med konsekvenstänket. Har inte varit här eller nån annan stans på länge, utan fått order om att bara tänka på mig själv så jag kan komma igång med jobb osv igen snart. Inte mig emot klättrar på väggarna ibland. Hopas att det går så bra det kan för er jag känner via en annan grupp. Blev tvungen att hoppa av som administratör och tänka i andra banor. Inte bara hjälpa andra hela tiden. Den kändes självdöd nu i alla fall. Puss och kram! Jag kikar in ibland och svarar gärna på frågor och stöttar när jag hinner. Nu är det ett jäkla åkande fram och tillbaka några mil för att samtala och hämta medicin. det är min egenremiss som dragit igång. ♫♪

@BEATNGU Skönt att höra att du är på bättringsvägen 🤗 Fortsätt skriv när du har ork och lust. För din egen skull - inte för andras skull! Indirekt inspirerar vi varandra, och det är fullt tillräckligt.

Kram 🐘

Bra jobbat. Åkte själv in på psyk när jag blev nykter. Håller på att trappa bort de medicinerna. Dock fick jag diagnosen bipolär typ 1, som jag nu fått mediciner för. Bra jobbat att du håller dig nykter. Vi skall vara stolta som klarat av det. Riktigt bra jobbat! 🙏🏼☀️

Vill anmäla att jag lever och frodas. Ingen alkohol på 2,5 år blir det nog om man orkar räkna. Problemen med benso och annat man inte ska röra har lugnat sig, men jag är inte fri från det. Däremot minskat och inte provat på något annat. Har stöd från öppenvården och psyk-beroendeenheten. Siktar på att börja jobba snart efter denna resan. Kan hålla upp utan abstinens har jag märkt om man gör rätt. Tvärsluta gick inte och det vet jag hur det kan gå med alkoholen efter ett par krampanfall. Hoppas att många fått hjälp under tiden av er flitiga besökare som gör livet lite lättare för många. Jag ger gärna tis och hur man ska tänka för att göra det jobbiga lite lättare. Varit Admin för ett annat forum men har hoppat av det nu när jag behöver se om mig själv först. Glömde det lite gran och sen kom en jobbig tid. Men det är terapi för mig lika mycket som för den man vill hjälpa. Fått nya vänner tack vare detta. Blev kraftigt attakerad av virus och personer som kapade allt utom denna sidan. Mail, youtube,google, facbook mm. Jobbar nu på att få tillbaka rätt konton och det verkar lugnt på hackerfronten nu. Tjohej säger jag! nattsuddar idag så om nån vill snacka så finns jag här. :-)