drack lite, väntade på min fru som skulle komma hem, tillslut hörde jag hennes bil ock gick för öppna sedan minns jag inget mer. Vaknade 4 timmar senare på akuten efter ambulansfärd och röntgen men de hittade inget mer än alkohol i blodet, Efter det här så är det slut på drickande för min del.

@berbah Förstår din övertygelse. Välkommen hit! Här är du bland vänner. Vi har alla druckit mer än vi borde, och vi har alla kämpat oss igenom den första svåra tiden som nyktra. Men det är så värt varenda kämpig minut, för livet som nykter är mer genuint och sprudlande på alla sätt. Själv uppnår jag 3 år som nykter i februari, och det känns helt fantastiskt.

Kram 🐘

@berbah Bra på ett sätt! Det fick dig att vakna upp rejält! Du var verkligen med om något riktigt tufft och ohyggligt svårt för kroppen och där det kanske kunnat gå riktigt illa - men! nu är du här, fast besluten att SLUTA helt! Fantastiskt! Du är bland vänner. Vi alla har eller har haft rejält bekymmersamt förhållande till alkohol. Men många många här är nyktra nu sedan långt tillbaka, och många har klarat av att hålla upp rätt länge. Jag är på väg mot min 4:e helnyktra vecka - och jag mår otroligt bra! Suger är där men det minskar, inte minst med allt enormt stöd och pepp och erfarenhetsutbyten från alla okända men fantastiska människor här inne. Kloka, trevliga, stödjande och helt vanliga människor. Precis som du och jag.

Välkommen hit. Ett stort bra första steg mot din önskan i livet! Läs, skriv. Vi följer dig längs vägen 🌷

@Andrahalvlek Nu har jag varit nykter i en vecka inga problem, är väl fortfarande lite yr efter händelsen.
Detta går väl över hopas jag. Aldrig mer sprit det är inte värt det.

@berbah Kan ha varit ett krampanfall. som Epelepsi. Haft det två gånger när jag slutat dricka efter flera dagar. Märkte inget alls, bara svimmade. Kan ju också vara ett blodtyckfall eller så. Dricker du mycket och ofta?