Onsdag!
Äntligen har det lugnat sig på jobbet. Funkar att köra fullt ös medvetslös ett tag men återhämtningen behövs oxå. Idag har jag tagit det väldigt piano, höll en WS i morse och sen på eftermiddagen har jag mest lullat runt och fixat. Tog en långpromenad på lunchen, och körde ett träningspass i morse innan jobbet. Det var najs, hade orimligt mycket energi kvar som höll sig hela dagen. Trodde jag skulle krascha på eftermiddagen men det blev inte så.
Tacksamt ändå att dessa dagar också kommer, när saker bara rullar på :)

Reflektioner kring alkoholfriheten nu är att jag fått en del finnar i ansiktet, jag som aldrig har det.. Vet ej om det är en korrelation på friheten eller om det är ett resultat av 3 stressiga arbetsveckor. Vilket som har jag noterat det och är ganska glad över att jag kan sminka över det.

Går mer och mer i tankarna att köra ett helt fritt år 2023, det känns inte svårt eller övermäktigt. Mest att det ger en "förklaring" till folket runt om kring att jag är på en utmaning eller ett "nyårslöfte". Blir nog mindre tjat då och jag kan boka på mitt. Men jag kör mina 3 månader nu och sen tar jag ett nytt beslut. Tror min mamma kommer tycka att jag är svintråkig, men det får hon tycka.

Ser redan fram emot helgen, min lillasyster kommer hit och vi ska hänga för första gången någonsin på tu man hand, hon är 16. Tänkte bjudapå köppizza, snacks, läsk och kakor. Vi ska köra filmmaraton som hon valt. Jag vet att hon ser upp mot mig väldigt mycket, så det ska bli så himla kul att vi faktiskt kan börja bonda nu när hon inte är ett barn länge (missförstå mig rätt, hon är fortfarande ett barn, men inte ett barnbarn.. if that makes sence).

Livet är bra, livet är lugnt ^^

Ta hand om er!
/Ella

@Ella90 Skönt att det lugnat sig på jobbet. Det behövs återhämtning mellan varven. Din mamma borde vara stolt och glad över att du vill vara nykter och inte dricka, ta hand om din kropp och knopp. Bra att du inte bryr dig om att hon kommer att tycka du är svintråkig, det är mer hon som i så fall är det som tycker så.

Ha en fin helg med din lillasyster och rå om varandra ordentligt❤️

Hallåååå Fredag!
Äntligen lite helg <3

veckan har gått i rasande fas, är inte så inspirerad till att skriva men skriver ju till mitt framtida jag så, varför inte!
Daily checkin: Mår bra, fortfarande glad och känner mig ganska allert överlag. Men jag följer ju min trio av good stuff. Sömn, mat och promenader (med solljus) varjedag :)
Idag blev det en riktigt lång promenad med min doggo, kombinerade halva promenaden med en walkandtalk. så skönt att kunna kombinera arbete med promenader ändå. Jag tycker det är väldigt skönt att kunna arbeta mitt ute i skogen helt ärligt. För mig är det lyxigare än att ha en högre lön. Jag behöver flexibiliteten. väldigt tacksam för den ^^

Idag noterade jag även att det var min första gång på några veckor som jag tänkte att jag skulle kunna tänka mig ett glas vin efter jobbet. Lite kul ändå, men så blinde det inte. Kom dock på att jag hade en afri öl i kylen så den blev väldigt festlig att avsluta arbetsdagen. Tycker ändå att afria ölar har steppat up nu och funkar riktigt bra, smakar gott :)

Vad mer har jag tänkt på?... jo, jag ska nog hoppa av mina p-piller ett tag tror jag också nu. Kommer ju ändå inte ligga än mindre dejta någon på ett tag. Hade varit skönt att slippa proppa kroppen med hormoner som inte direkt behövs. Men har inte helt bestämt mig för det ännu. Ska googla runt lite först och se om det är värt det eller om det är mer värt att fortsätta med p-piller. Vägrar bli Preggo igen, så jag är lite försiktig :)

Hmmm... hoppade träningen igår för jag kände att kroppen var trött. prioriterade vila och sömn i stället så drog in ett härligt 9h sömnpass i stället. Kändes oxå väldigt skönt att ändå faktiskt lyssna på kroppen och inga "du är dålig" eller prestationskrav som poppade upp.

Fan, det är som skönt att ha koll på kropp och knopp och allmänt livet överlag. Noll konflikter, noll oro. Var ett tag sedan jag hade ångestpåslag nu också. Så skönt.
Oerhört tacksamt.

Nä nu tar vi helg! Woho!
/Ella

Måndag!
Fantastisk huvudvärk som tagit över mitt sinne idag, strålar lixom typ ut i tänderna.
Är väldigt trött oxå, så misstänker att jag håller på att bli sjuk.
Helgen gick i rasande tempo och vi hade det supermysig.
Har all motivation till att arbeta idag och började gråta lite på lunchen. varfördå, ingen aning. Bara en låg dag. trött dag. Men det är okej, man kan faktiskt inte vara på topp Alla dagar och alla mina känslor är okej.

ska ta en liten promenad med min doggo snart och sen tror jag att jag ska typ lägga ner min arbetsdag och spela lite dataspel istället. halsen gör oxå ont, har tagit tempen men ingen feber.

Har inga nämnvärda tankar på alkohol. Drömmer mig bort till en resa jag ska göra i januari istället. Bort från Sverige och in i värmen. ska bli så fantastiskt skönt. Just idag känns det som en livstid bort. Har bokat resan själv, för jag förtjänar det ^^ sol, bad, värme, sömn och mat <3

hej hopp gummisnopp!
/ella

Tröstahoppade 3nya pocketböcker och käkade popcorn. Mår lite bättre men fortfarande huvudvärk och låg. Är nog bara att acceptera att det är en sådan dag. Har lite ångestpåslag oxå i kroppen, noterade att den fanns igårkväll aswell.

Enda som jag vet skulle kunna triggat är väl att jag bara fick in 6h sömn lördag till söndag, men känns långsökt att kroppen skulle reagera så pass kraftigt ändå på den triggern.

Tisdag!
Beteendereflektion, låg i går och lite lätt uttråkad idag. Mitt humör verkar gå i cykler överlag. Tappar lätt min känsla av identitet och idag så upplever jag att jag saknar mål med min fritid, ja och arbete egentligen.
Jag har ju mål, men de känns inte så kul. Behöver alltid ha något att sträva efter annars känns det så himla tomt/meningslöst. Blir oftast glad när mitt fokus går mot träning, pga ont i hals och sjukdomskänsla i kroppen så verkar det inte vara det jag vill. Hjärnan vill ha dopamin och igår blev det en stor hemmalagad chokladboll med ett stort glas oboy till middag. Vilket är helt okej, jag vet ju varför den gör som den gör :)

Det är i dessa lägen som jag haft tendens att dricka vin, uppa mina dopaminer, släppa på kontroll och rutiner samt göra vårdslösa val. Kanske för att självsabotera, eller kanske för att få något att hända i livet. Denna tendensen brukar hålla hand med Tinder och validitet av andra. Det brukar leda till dejt, hyperfixion på en ny människa och därefter sex.

tills jag behöver lugnet och rutinen igen. för det är påfrestande som tusan när det "skovet" (kan man ens kalla det för det? XD). Lugnet brukar hålla i 3-4veckor och sen tinar motivationen och lusten till att hålla hälsosamma vanor försvinner eller minskar, så strata jag om med snabba kickar och vårdslösa val. Runt runt runt.

Tittaaaaaa där satte jag änna ord på ett beteendemönster!
Jag vill inte vara en sådan människa och jag vill inte hamna där igen där jag vill/behöver "ta omtag" på livet.
Utan jag tänker fortsätta leva långsamt nu, medvetet.
Gå emot känslan av tristess och japanske äta lite fler chokladbollar eller kanske inte göra det. Vet ju att det är någon typ av kick som hjärnan min Cravar. Hoppas bli frisk snart så jag kan hoppa i vattnet och träna igen.
Mesta känns tråkigt idag också, och jag vaknade med ganska hård och tung huvudvärk.
ska testa att lyssna på riktigt hög musik och ta en promenad in till stan för att småstrosa i mitt butiker under lunchen.
Det vet jag om att hjärnan min gillar, massa nya intryck och kunna känna olika material. (har munskydd såklart, pallar inte råka smitta någon med min förkylning).

Känns ändå väldigt skönt att utmana mig själv och aktivt tänka ut varför jag gör som jag gör. Inte bara leva i repeat och samma hjulspår. Har ju gjort det förr, men denna gången ska jag reflektera ännu djupare, vara ännu modigare och ännu tuffare (och snällare) mot mig själv. Inget bullshit, inga bortförklaringar eller skylla på andra.
Mitt liv, mitt val och mina konsekvenser av mitt beteende.
Fortfarande väldigt trött dock. Tröttheten verkar oxå den gå runt i skov.

Ta hand om er,
/Ella

Tänk vad bra jag känner min egna kropp ändå. Nya synintryck och ta på saker och lukta på saker = nytt sinnesläge.
Börjat fiinurla på en ny utmaning i vardagen oxå som mål. Känns bra och som att jag plötsligt har framfart och motivation igen. Köpte en kaka till eftermiddagsfikat :)

Fick oxå reda på att SIMS ska ha en pressrelease idag 18:55 ( på YouTube) angåe något hemligt. Jag tror att de ska announca nya Sims 5! Men vi får se. Glad nyhet för dagen är även att Sims4 nu släppts gratis för alla. Så om du gillar sims men inte haft råd med sims4, så passa på nu. NU är det gratis :D
Glädjens dag ^^

Ta hand om er,
/Ella

Onsdag!
Idag har jag varit på synundersökning. Äntligen tagit tag i saken och kollat upp mina ögon, deeeeeee var fel. Ska tydligen ha glasögon både på kort och lång sikt. Denna typen av brytningsfel ska även vara den sämst lämpade med skärmjobb. Woopidoodle! Nej men det känns skönt att fått det gjort. Mina ögon har varit väldigt torra och trötta senaste två åren. Hade kunnat förklara huvudvärken och tröttheten oxå. Så det var ju väl att jag nu ordnat detta :)

Min doggo blev precis hämtad och ska nu hänga hos sin pappa en stund. Saknar honom redan men är ganska skönt att få en hel natt sömn. I natt väckte han mig runt 0130 och jag kunde inte somna om förens runt 05. Så det har varit en ganska seg dag tbh.

Har fortfarande sjukdomskänsla i kroppen och ganska mycket huvudvärk. Har ordnat ihop ett litet firande för en kollega i
Morgon så ska in till kontoret och socialisera. Har några ganska tuffa möten i morgon oxå, ser inte helt fram emot dem. But you gotta do what you gotta do i guess.

Börjar bli mer och mer hunds på att köra ett nyktert 2023. Det känns ganska kul ändå. Och sen har jag börjat småfinurliga på ett 5veckors projekt privat som jag ska nog vill göra nu i november oxå.

Kul med lite längre kombinerat med kortare projekt samtidigt. Ganska kul att sätta upp milstolpar. Nu slog det mig att jag kanske borde sätta upp detta i jira 😂 göra ett riktigt gantschema med aktiviteter och milestones.
Känns lite overkill! Men kan bli kul 😅 om inge annat blir det spårbart och nåbart.
Sätta upp ett SMART mål…

Nåååååväl, ska sova på saken. Hoppas mina böcker kommer i morgon. Längtar till helgen (som vanligt).

Ta hand om er🌸
/Ella

Torsdag!
Vaknade upp med nackspärr så det fick bli hemmadag ändå, lite tråkigt. Hade (lite) sett fram emot att åka in till kontoret, men men. Kroppen säger till mig på många sätt nu att något inte helt stämmer. Så det är väl bara att glida med och försöka lyssna på vad den vill.
Galen huvudvärk idag också, kanske hänger ihop med nacken eller vice versa.

Fick även veta att exmannen förlovat sig med sin partner. Väldigt glad för dem och för honom. Han förtjänar verkligen all lycka och kärlek som finns. Glad att han hittat någon som gör honom lycklig.
Undrar lite stilla vart min människa finns, men det finns en anledning till allt. Så jag sitter still i min lilla båt.
Jag ska leva såhär nu, detta är rätt. jag känner det i mig.

Dagen har varit smockad med möten, så jag är ganska trött. Fick nyss ett mess att mina böcker kommit. Ska ta ett riktigt varmt bad för nacke och huvud och börja läsa i badet tänkte jag. Blir inte sent i kväll (förhoppningsvis).

Känns ändå skönt att ta en aktiv stund dagligen och sätta ord på min vardag, för mig själv. Jag har lite planer att efter årskiftet och till våren våga mig ut på lite mer sociala events. Absolut är jag bäst fungerande när jag har mina sömnrutiner och inte socialiserar för mycket på fritiden. Men meningen med livet kan väl inte endast vara att följa rutiner för att hålla sig psykiskt stabil?
i donno. Känner mig inte ensam i min vardag fasten jag mest är för mig själv. Förr var jag rädd för ensamheten och var ute på saker nästan hela tiden, tills jag kraschade. Såklart. Kan inte bränna ut ljuset från två håll samtidigt och tro att man kommer levandes ut ur det va. nej.
Trodde ifs inte heller att jag skulle göra det så, men det är en annan historia för en annan gång. kanske. Är lite trött på att leva i vad som hänt, gillar att se framåt och vara i nuet mer. Hänt har hänt lixom :)
I går när jag inte kunde stänga av hjärnan och sova så insåg jag att jag har allt jag drömt om nu, och det är jag så förbaskat tacksam för. Faste jag inte gillar ordet tacksam så mycket så är det det ordet som bäst beskriver känslan.

Jag vet att jag kommer kunna orka vara mer social, men inte just nu. Inte i detta kapitlet i mitt liv. Jag tror att jag behöver vara exakt så här restriktiv (och tråkig) för att bygga grunden helt och hållet i EllaAB.
Klart osammanhängande dagboksinlägg, men hey det är lite så jag funkar.

Ta hand om er!
/Ella

fredag!
Äntligen fredag <3

Nacken fortsätter att göra ont, och huvudvärken lika så. Men överlag mår jag bra ^^

Har reflekterat en del idag kring Exmannen, igår var jag glad för honom. Samtidigt blev min saknad påtaglig efter tvåsamhet. Lite nedstämt men ändå inte. Jag tror och vet att det fins någon där ute för mig, men inte just nu.

Idag känner jag en genuin glädje för honom. En av anledningarna till varför jag tog ut skilsmässa var för att jag inte kände att jag var tillräckligt bra för honom. Jag visste att jag inte kunde ge honom de saker som jag vet att han vill ha. Jag säger inte att jag är en sämre människa eller dålig på något vis, för det är jag inte. Jag är en bra människa, snäll, stark och modig. Men jag var inte det jag kunde se exmannen dela resten av livet med.

Tanken har slagit mig både en två och tre gånger när livet varit svårt, att jag borde stannat, för vi skulle kunna bygga något stort. En stor del av mig dog när vi separerade och det är nog något av det absolut svåraste besluten jag behövt göra och gå igenom. För jag älskade honom, och någonstans tror jag att jag alltid kommer göra det. Jag tycker och tyckte bara att han förtjänade bättre. En bättre match kasnke.

På sätt och vis är jag ändå tacksam (där är det där ordet igen ;) ) över att jag fått vara med om stor kärlek, om tryggheten och möjligheten att veta hur en stabil och trygg relation kan se ut. Möjligheten att få leva med någon som älskat mig, för den jag är och var. Och plötsligt började jag böla, spännande reaktion...
Det jag försöker säga är nog att jag är så himla glad över att jag och han hade våra ungdomsår tillsammans, och tidiga vuxna åren. i över 10 år formade han mig till det bättre och jag honom. Han visade mig att äkta och helt kravlös kärlek finns.

Därför är jag extra glad när jag ser och pratar med honom, att han är lycklig. Precis det jag hoppades och önskade honom.

Samtidigt kan han se på mig idag att jag lever det liv jag drömt om. Jag är självständig. Han är lycklig. Vi är lyckliga utan varandra, på avstånd.

Ta hand om er.
/Ella

Lördag!
Nackspärr har nu klättrat ner och lagt sig bakom min skuldra typ? Ytters oklart men har tryckt min rygg mot dörrkarmar idag i hopp om att öka blodtillförseln dit. Känns nästan som en knuta… huvudvärk delux och har poppat Alvedon och Ipren idag.

Dagen flöt på snabbt och fastnade på en ny låt av Taylor Swift som gått på repeat hela dagen, mysig låt. Glad att jag kan mjölka dopamin ur en och samma låt hela dagar ändå utan att bli trött på den. Tack adhd :)

Fått städat, tvättat och rensat avlopp och käkat en hel del snacks idag. Mitt humör pendlar en del från tillfreds till akut ledsen till tillfreds igen. Vet inte om snacksandet är någon typ av snabb belöning i hjärnan eller om det är för att jag vill ha det. (Inte haft några hetstendenser, men har märkt ett ökat sockerintag senaste dagarna).

Tänker låta det få ha sin gång och förhoppningsvis klingar det av snart utan att dömma eller sätta in ”kompensations” beteenden. Jag får äta godis och snacks ibland, det är okej. Det är normalt.

Kan vara en av effekt av att jag ej agerat som jag brukar när tristessen når mig och ”fuckat” ur. Jag får ha tråkigt, det är oxå normalt. Funderar en del på att kanske sänka min skärmtid på fritiden också. Skulle kunna vara därför jag har huvudvärk om ögonen nu behöver anstränga sig så mycket när jag både arbetar och lever genom telefonen som genererar i ökad huvudvärk.

Märker att jag fastnar långa perioder i scrollande på tiktok, fler timmar per dag blir det. Oxå detta garanterat en dopaminkick som hjärnan frossar i. Samma typ av psykologi som spelande har, nästa video kanske blir bättre (vinner jag). I know this. Tinder är samma likadant fenomen, därför jag ibland fastnat i tindrande också.

Men kunskap är makt och jag tror jag behöver tagga ner skärmtiden oavsett orsak.

Övrigt idag noterade jag att 3 tidigare relationer hört av sig och velat bjuda ut/hänga med mig under veckan. (Antagligen vill dem väl ligga) Men jag orkar verkligen inte. De intresserar inte mig längre. Vet inte vad jag skulle få ut av att träffa dem tbh. Mer än negativ påverkan på min sömn och antagligen någon typ av oförutsedd utgift som jag lika gärna kunnat spara (Fan vad cyniskt! 😅)

Nej men jag ville skriva ”jag vet inte”, men jag vet visst. Jag ser inte att de skulle kunna vara någon jag vill dela min framtid med. Och jag är klar med strödejtande och därför lockar dem inte. Jag vill inte investera min tid i något som inte berikar mig just nu.
Själviskt kanske men hey, jag tror detta är rätt för mig ( jag vet att de både dricker och röker samt är väldigt glada i 420, något jag inte vill ha i närheten av mig öht). Känner mig lixom klar med den typen av relationer nu. Jag förtjänar bättre :)

Spretig dagbok, men helt klart en direktkanal från Hjärnkontoret mitt.

Nu ska jag krypa ner i mina nytvättade sängkläder. Så jävla lyxigt avslut på en lördag ❤️

Ta hand om er.
/Ella

Söndag!
Fascinerande hur snabbt en helg egentligen glider förbi. Idag har jag hängt med en polare hela dagen. Mysigt men mycket intryck ute, vi var i ett köpcentrum och jag är inte van vid så mycket yttre stimuli. Energin dog oxh mitt sociala batteri lika så. Blev en lugn kväll och nu har jag krupit ner i sängen.

Igår ville hjärnan inte stänga av alls. Hade typ 200tankar igång samtidigt. Försökte göra allt jag vet att man ska göra osv. Tillslut runt 03 kunde den äntligen stänga av sig. Slutade med att jag tände en lampa, satte på lite regnljud och sa Tilling själv att jag absolut inte skulle sova. Vi ska bara vila lite. Kroppen min brukar vilja göra tvärt om så så var det.
Tog bara halva min sömnmedicin igår oxå. Börjar fundera på om det är den som kanske gör att jag måste sova så länge per natt och anledningen till att jag är trött på dagarna. Nackdelen med om jag inte tar den eller min hela dos är att jag uppenbarligen inte somnar. Win some and Lose some. Tror dock att jag är något på spåret med medicineringen. Hade varit gött att kunna gå ner lite i dos.
Jag ger inte upp :p

Annars har dagen varit ganska lugn. Fick städad och fixat mer här hemma. En skön dag. Märker dock att sömnen påverkar mig och jag känner mig lite extra hoppig och lite rädd nu på kvällskvisten. Det brukar jg känna när jag inte fått sova ordentligt.
Blir extra nervös för mörker och tycker mig ”se” saker i periferin osv. Vet att det bara är hjärnan som spelar mig ett spratt. I mörrn är allt normalt igen 🎉
Nu ska jag försöka sova ^^

Ta hand om er,
/Ella

Jag tror att vi behöver vårda våra hjärnor litegrann. Flera timmar TikTok per dag är nog inte helt bra och bidrar kanske till att inte kunna koppla av som man ska sen heller. Sen tror jag att alla möjliga hormoner och mineraler också påverkar vår förmåga att stänga av och gå ner i varv och att det blir en ond cirkel ibland. Lite sömn, ännu mer stressad. Så sköt om dig. Du skriver att ditt sociala batteri dör. Du skriver att du känner dig ”hoppig” på kvällen. Jag tänker att vi alla behöver vårda våra hjärnor på olika sätt. Tror också att det blir ganska mycket känslor i svaj när du får höra att exmaken förlovat sig. Inte negativa, men bara mycket tankar och grubblerier. Helt normalt men ändå lite arbetsamt. Har ju inga jättebra lösningar på det här såklart, men tänker att vi rastlösa själar behöver hitta sunda vägar till avkoppling och fokus så att vi inte blir överhettade. Ha en fin vecka!

Tjena Sisyfos!
Absolut har tankarna ökat en del med n ny vetskap. Blev ett långt dagboksinlägg som jag skrivit till mig själv, så absolut bearbetas det både tankar och känslor med det. Men det har även landat i ännu mer stabilitet i mitt val i att vara själv. Väldigt skönt faktiskt.
Sociala batteriet tränar jag fortfarande på efter väggen. Men det blir bättre :) att vara på Ikea i flera timmar slår nog ut även den bäste av oss 😅
Hoppig har jag nog alltid varit. Det är en vattendelare detta där med andar och spöken och onaturliga saker så jag ska inte gå in för mycket på det. Jag både tror på det och tror inte på det. Nu förtiden försöker jag lugna mig med att allt bara sker för att jag är trött. Idag har varit en bättre dag efter en bra natts sömn.

Uppskattar ändå att det inte kommer lösningar Sisyfos. Jag kommer nog på det tillslut ändå, trail and error. Learning by doing osv osv osv ^^

Hoppas du mår bra🌸
/Ella

Måndag!
En bra dag med mycket energi. Har möblerat om hela mitt sovrum idag och beställt hem en ny matta till sovrummet. Blir nog jäkligt bra! Vill lägga nytt golv oxå men det får ske inom sin tid.

Inte grubblat så mycket om någonting idag egentligen. Tog en timmes paus och läste bok efter jobbet. Skönt att lägga ner skärmar ett tag. Mitt huvud tackade mig för det. Hade ganska mycket huvudvärk. Ska bli spännande att se vilken effekt glasögonen kommer ge. Det blir mitt förstaste par glasögon, ty jag börjar bli gammal.
Har även hällt i något avitaminsögonkräm nu innan sänggåendet. Ska tydligen hjälpa trötta ögon och tro mig, mina är helt slut.
Hoppas de hjälper under natten :)

Någon nämnvärd reflektion som behöver belysas idag kring alkohol är väl att egentligen tanken om hur hjärntvättade vi är att alkohol ska hjälpa mot stress när det i själva verket skapar stress… att jag inte lagt ihop ett plus ett tidigare I och med tidigare läsning av Allen carrs ”äntligen icke rökare” för jag känner mig lite sen på bollen.
Men såklart är det alkohol som skapar stress oxå, precis som rökningen gjorde.
Sometimes i feel stupid 😅
Men skönt att den polletten trillade ner oxå tillslut.

Hmmm… trivs bra överlag i livet. Ska bli kul nästa vecka för då börjar mitt 5veckors projekt 👏 det blir najs.
Känner mig tillräckligt frisk för att våga träna i morgon eller övermorgon igen. Även det väldigt najs. (noterade att mina ögonvitor var lite klarare än vad de brukar vara i morse. Tänker skylla allt på afriheten, Woopwoop!)

Ta hand om er,
/Ella

Tisdag!
En dag som kanske inte går till historien men det var lugn och skönt iaf. Hade ganska kul på jobbet. Fick igenom lite aktiviteter och känner att det är en lagom nivå. Köpte kaka till eftermiddagskaffet och efter jobbet har jag kollat på lyxfällan och mentalt loggat ut på tiktok i någon timme. Småtjötat med kompisar och sjöng opera i mitt kök. As you do!

Medvetet val med tiktok idag och inte en tidstelepati mellan jobb och sänggående.
Bra med huvudvärk idag oxå, men ska inte klaga. Hittade typ någon väldigt ond muskel i tinningarna som jag suttit och masserat lite löst under kvällen.
Icke poppat Alvedon eller Ipren idag.
Nåväl🤷‍♀️ det går nog över när som helst nu.

Redan krupit ner i min säng. Väldigt skönt. Ska göra något nytt och avsluta kvällen med att läsa bok istället för Instagram. Den du. Living wild and crazy 😉

Ta hand om er.
/Ella

Tisdag!
En dag som kanske inte går till historien men det var lugn och skönt iaf. Hade ganska kul på jobbet. Fick igenom lite aktiviteter och känner att det är en lagom nivå. Köpte kaka till eftermiddagskaffet och efter jobbet har jag kollat på lyxfällan och mentalt loggat ut på tiktok i någon timme. Småtjötat med kompisar och sjöng opera i mitt kök. As you do!

Medvetet val med tiktok idag och inte en tidstelepati mellan jobb och sänggående.
Bra med huvudvärk idag oxå, men ska inte klaga. Hittade typ någon väldigt ond muskel i tinningarna som jag suttit och masserat lite löst under kvällen.
Icke poppat Alvedon eller Ipren idag.
Nåväl🤷‍♀️ det går nog över när som helst nu.

Redan krupit ner i min säng. Väldigt skönt. Ska göra något nytt och avsluta kvällen med att läsa bok istället för Instagram. Den du. Living wild and crazy 😉

Ta hand om er.
/Ella