Fredag eftermiddag och helgen är på intågande. Rutinen att laga mat och öppna en flaska rödvin har varit standard i många år. Lite lagom mysigt för många år sedan som eskalerat till lite mindre mysigt på måndag morgon sista året. Men det sitter i ryggmärgen och suget/vanan gör sig påmind. Första helgen gick ju bra men tidigare har jag fallit på helg nr 2 och det vill jag inte denna gång....
Ni som varit nyktra en längre tid. När vågar man tro att suget klingat av? Individuellt kanske?

@Annja jag håller till mest i min första tråd under förändra, inte under måttligt så det var inte så länge sedan jag skrev faktiskt. Gällande renovering så håller jag på för fullt fortfarande. Det är ett evighetsarbete, men samtidigt roligt när man inte åker på för mycket bakslag. Det ena leder till det andra du vet .
Kram

Hej!

Ser att du beskrivit ett kaos i humör och känslor. Känner du att du vet var du ska börja nysta i det? Särskilja ena från andra besväret och orsakerna till det?

Reagerar med omtanke när du beskriver just ett kaos. Hade vi bott grannar hade du gärna fått komma in och bena ut det tillsammans och pratat om vilka typer av hjälp och strategier som bäst skulle kunna gagna de olika besvären du upplever.

Vill ju att du ska få må bra ❤
Kram

@Natalia Tack för din omtanke ❤️ ja nog försöker jag bena ut och sortera i detta tankekaos. Jag inser vad som gnager från det förgångna och att jag måste släppa det. Har även börjat ifrågasätta den relation jag är i sedan flera år. Vill jag verkligen det här?
Skrev mycket mer som jag tog bort nu då jag insåg att det blev risk för igenkännande om någon kommer härifrån.
Du är en snäll och omtänksam person och hade varit trevligt att vara grannar men inte i storstaden, då skulle jag nog få panik🙂
Ha en riktigt fin kväll🌺🌺🌺

@Annja jag älskar att vara på landet och jag älskar att bena i problem.
Thats what I do.
Men annars, fortsätt med goda rutiner för det primära. Mat, sömn, motion och gärna umgänge. Försök hitta det Du mår bra av och befinner dig där så mycket du kan. Det där med beslut i relationer kan ta tid och vara föränderligt. Men det är klart du ska fundera på vad det ger dig och om det gagnar ditt välmående. Är det något ni kan jobba på osv.

Jag tar också bort många av mina inlägg. Ibland öser jag ur lite för detaljerat och ångrar mig. Men jag har inga filter.

Var sann mot Dig själv och din ork ❤

Landa lite i tankarna.

Har ägnat stor del av uppväxten på landet och mår som bäst där jag kan ro i iväg och fiska. Filéea dem rakt i sjön och gå tillbaka och tillaga dem.
Gå ut och snickra. Andas frisk luft. I tysthet. Och när det är stjärnklart syns hela stjärnhimlen. Inte som här i stan.

Tittar in för att önska alla ett Gott Nytt År 2023🌠🌠🌠. Jag är ju inte här så ofta numera. Det har funkat bra att avstå A helt en längre period nu. Jag vet dock hur lätt det är att trilla dit igen så forumet finns som en trygghet för mig. 😊 💕