Funderar kring campral i samband med terapi, så otroligt stolt över min sambo som nu tagit sig modet att be om hjälp och nu vald den här vägen! Funderar på hur lång tid det tar innan campralen ger effekt? Någon med erfarenhet?
Ta hand om er!

Inga biverkningar! @Trollskogens Majsan jag brukar göra så här när jag tar mediciner: min man läser om biverkningarna och jag säger till honom om det sker nått knas efter jag tagit medicin. Han dubbelcheckar då för att se om det är biverkning. Jag kan nämligen börja känna efter för mycket om jag läst om biverkningar... kanske ett tips till dig?

En liten uppdatering.. Nu har min sambo ätit campral i 8 dagar, och vi är chockade båda två. 😳 Dag tre passerade han ett stängt systembolag och fick en illamåendekänsla av bara synen av flaskorna, sedan har det hänt vid två tillfällen till, han är totalt osugen! Kombineras med terapi och jag är så glad att han ville testa tabletterna jag googlat på i en månad 😅 för de har verkligen varit över förväntan. Inga direkta biverkningar alls, lite orolig i magen första dagen. Annars känner han sig mest lugn. De kan såklart säkert fungera olika på olika personer.