@Kennie dricker/drack också ungefär 3 ggr per vecka eller var 3e dag. Min farsa var alkis, min farbror och min farmor så kanske är lite som du säger, hade bara pissiga odds från början och vanan blev successivt ett beroende bara. Försöker också läsa så mycket jag bara kan här inne och försöker hitta stöd i att jag inte är ensam.

Andra dagen gick också ganska bra. Var rätt irriterad och kände mig lite spänd under förmiddagen men det gick över. Var ute på restaurang på kvällen och kände då ett lätt sug när jag drack min alkoholfria öl. Kändes lite värdelöst att dricka den, fick ju ingen effekt? Nja jag vet inte, kanske tar en cola nästa gång istället.

Dag 6 snart över, fortfarande nykter. Går fortsatt hyfsat, varit lite sugen på alkohol idag. Köpte två alkoholfria öl istället som dämpade suget. Imorgon en vecka nykter! Otroligt skönt

@villejmer Härligt! En vecka imorgon. Det är otroligt skönt att vakna nykter varje morgon. Det tog lite tid för mig att sova bra men det var värt det, så länge jag var nykter. Det tar lite tid för hjärnan att återhämta sig och få balans och då sover man bättre. Du har ändå fått goda effekter redan av nykterheten som bättre mående och stabilare humör, det är guld värt!

Fortsätt så! Det blir bara bättre och bättre💕

@vår2022 tack! Ja idag är det en hel vecka nykter, känns otroligt bra! Var längesen! Ja sömnen har fortfarande lite kvar att önska men om man jämför sömnen nu med dem bakisnätterna när det är ångest och kallsvett samt sömnlöshet så sover jag som en prins just nu haha! Tack för din pepp! 😊😊

Föll tillbaka, glömde ta medicinen några dagar. Åter på dag 1 idag. Drack mån-onsdag varje kväll. Kände att det får räcka. Är tillbaka på min nyktra resa. Mår sådär, men blir nog bättre imorgon. Ska ta mig tillbaka till nykterheten

@villejmer Jag tror på att du fixar det, du har viljan och kanske ska man se återfall som en lärdom/erfarenhet om man hyfsat snabbt kan ta sig ur och jobba vidare i nykterheten 🤔

Vad var det för medicin du missade?

Kämpa på 💪🏼🙏

@villejmer Aha! Har bara hört att Campral inte ger någon som helst effekt men fint den funkar. Det är ju rätt strikt schema på den, 2 på morgonen, 2 lunch och 2 kväll eller hur?

Kan man köra utan på säg vardagar och sätta in till helgen eller behöver den intas kontinuerligt?

Jag kör antabus sen nyår, funkar fint men det finns ju såklart annat att jobba på också men man får lite sinnesro under den första tiden.

@Torparn_76 tycker den fungerar väldigt bra sålänge man verkligen tar den! Ja precis. Man måste ta den kontinuerligt för att det skall funka! Okej förstår! Ja men precis, skönt att slippa vara på helspänn!