Nu har jag inte druckit sen 1 augusti. Jag har druckit x antal öl varje dag i ett år. Jag vill sluta dricka. Men idag har jag känt ett stort sug hela dagen fast jag har gjort saker

Vad bra att du höll emot! Viktigt att inse att det är man själv som bestämmer! Hur känns det nu? Hoppas du är stolt och nöjd! Kan vara en bra känsla att lägga på minnet! Nu rullar vi på med en lugn nykter vecka, eller hur?

Tänk igen att det finns bättre belöningar. Vad kan du göra istället? Räkna ut hur mycket du brukar köpa öl för och unna dig något annat. Beställ hem nån riktigt god mat, gå på bio, gå på spa. Du har ju märkt många positiva saker med nykterheten. Viktnedgången hänger säkert ihop med den, till exempel.

@Qwer1 Grattis till 1:a nyktra månaden! 🥳🥳🥳 Nu har du det värsta bakom dig, det blir bara lättare och lättare. Räkna gärna ut vad du har sparat, och köpt dig något fint/kul.

Kram 🐘

@Qwer1 Att du mår bättre om du låter bli att dricka alkohol. Helt sant dessutom. Och undvik fest med grabbarna den första sköra tiden. Ge dig själv några månaders alkoholfrihet först, så kan du nog därefter delta med alkoholfritt i glaset. Om du ens vill det, nivån på samtalen blir snabbt på daggmasknivå när det sups friskt.

Kram 🐘