Natalia

Godmorgon @prinsessa och @Jerri!

Nu är det mysfrukost 🙂☕️
Brasan är tänd här i kaffestugan.
Slå er ner i varsin fåtölj och svep en pläd om er. Och sen ska ni ha en skön dag 💕

prinsessa

@Natalia Vilken lyx! @Jerri Godmorgon!

Kaffet smakade riktigt gott idag och jag fick kryssa en nolla i min kalander. Idag ska jag köra ytterligare en nykter dag! Ska ha en bra torsdag och det önskar jag alla forumvänner också!

Jerri

Toppen att kaffet smakade @prinsessa. Jag kör nyktert ikväll och i morgon får jag chans till några timmars ledigt på morgonen. Så kanske sammanfaller även tidpunkt? Kollar in i morgon och hopps se dig och många fler där =)

Påvägmothälsa

@prinsessa Jag har också kryssat en nolla idag, känns alltid lika bra 😌 Imorgon skall jag delta mentalt i er lyxfrukost. Jag kan ta med frallor. Och vegansk mjölk som jag värmer för att ha i kaffet.

Jerri

@Natalia @prinsessa @påvägmothälsa,
God morgon! Nu är mitt kaffe i koppen 😀
Fredag, jippi! Jag kör en nykter sådan, någon som är på även där? 🌻

Påvägmothälsa

@Jerri @Natalia @prinsessa Nu lärde jag mig något nytt; att svara flera på samma gång! Jag har njutit av en efterlängtad lång sovmorgon, men nu är det kaffedags. Jag kör också en nykter fredag. Skall förbi systemet dock och fylla på med lite gott alkoholfritt. Solen skiner och det är lite frost. Vacker ute. Det blir fint att cykla. Jag har fortfarande körförbud efter min stroke i december. Önskar er en fin fredag 🙂

Påvägmothälsa

God förmiddag. En sovmorgon för mig idag igen, och kaffet till brunchen (bönan Monsun Malabar) smakar gott efter en nykter fredag. Trevlig helg!

Jerri

Go lördagskväll, hoppas allt är bra?
Var med i tanken under kaffet i morse (kom från en sådan där maskin som mal, böna okänd) och är såklart på i morgon bitti igen 🙂. Då blir det snabbkaffe.
Önskar om än sent en fortsatt fin kväll och bra start på söndagen! ☕️🌻