Efter år av katastroffyllor. Och nu en längre tid av psykisk ohälsa med mycket ångest tänkte jag ge mig på denna boll igen. Varit medlem här förut. Orkat som max hålla upp i tre veckor. Hör väl till dom som inte har sug i veckan men till helgen kan det bli dygn av ihärdigt supande som tar lång att repa sig ifrån.
Och nu med ständig ångest i princip ett halvår vill jag ge det ett riktigt försök igen. Till en början en månad. Behöver verkligen stabilisera mitt psyke och vet att efter en tid utan a blir livet ofta mycket ljusare.
Nu kör vi

Vad bra att du tar tag i drickandet. Som du säger så mår man mycket bättre mentalt utan alkohol, det är vi många som kan skriva under på. Och det går att sluta, att välja bort det som är dåligt för oss. Kör på, jag hejar på dig!

La mig med ångest igår. Vaknat kl 04 och kan ej somna om. Känns som hjärnan går på högvarv, hjärtklappning. Men ändå fått några timmars sömn. Så fixar att jobba idag.
Ångesten börjar lätta lite, äntligen.

Första helgen närmar sig. Peppad på en vit helg. Hoppas jag kan hålla det. Sambon är ju lika glad i a som jag. Trots att det inte blir lika många dåliga konsekvenser där som hos mig.
Sagt att det är lugnt att han dricker om han vill.
Han sa dock att han ville ta det lugnt med mig.
Börjar känna lite effekter av nykter o klarare skalle. Sover lite bättre.

Fredag. Sambo ska drkcka öl till på spåret. Tidigare vita perioder har jag tyckt det är avskyvärt att vara nykter själv. Känns annorlunda nu. Slippa ha nån annans "ansvar" på mig. Jag fokar bara på mig själv i detta. O vill inte att nån ska ha tråkigt för min skull.
Ser fram emot en ej bakis lördag.

Vaknat en lördag utan bakfylla och ångest. Vilken känsla!
Lite störigt att inte kunna sova mer än 6 timmar bara.
Men trir kroppen fortfarande är i något sorts stressläge..

@Tropa Så härligt att läsa! Man mår ju helt klart bättre utan alkohol, mer tillfreds. Tänk vad kroppen tackar dig! Önskar dig en fin söndag och en nykter sådan, jag kommer att köra på det!

@prinsessa den är nykter o skön. Varit en sväng till gymmet. Imorgon blir det kul att på EVIGHETER komma ej sliten till jobbet en måndag.
Fy. Brukar alltid känns mig som sju svåra år måndagar.
Folk kommer undra vad som hänt. Haha

Dag 10 nykter. Vilken skillnad att ej komma till jobbet som ett vrak en måndag.
Har mer energi, sover bättre, ångesten är betydligt bättre.
Till helgen ska vi på barnkalas. Lite sjukt att känna sig triggad att dricka alkohol där. Men brukar komma undan lite varstans. Men blir bil dit så inga frestelser förstör.