@Illaute Hej! Vad roligt att du hör av dig. Och så härligt att det går så bra för dig och att 12-stegsprogrammet funkar så bra! Och till och med kunna sluta med antidepressiva och mår så bra. Jag blir verkligen så glad för din skull, så bra jobbat av dig💪🥳🌷💕

Hej!
Har läst igenom min gamla tråd och ser hur enormt mkt vatten det runnit under broarna.
Förra söndagen firade jag 1 år och 6 månaders nykterhet. Jag har alltså fortsatt min nyktra resa tack vare 12-stegarbetet.
Slungas tillbaka till skammen och skulden jag kände då när jag första gången loggade in här när jag läser mina gamla inlägg.
Ryser vid tanken över hur jag mådde då.
Vill och ska aldrig tillbaka dit igen!
Idag har jag inte en tanke på att dricka.
Jag har inget sug och ingen längtan efter alkohol överhuvudtaget.
Det är helt otroligt egentligen.
Det trodde jag knappt själv att jag skulle få uppleva för 1,5 år sen.
Nu kan jag leva mitt liv, inte längre bara överleva.
All kärlek till er!
💛❤️💛

@Illaute Grattis till 1,5 år!🥳. Vad fint att du mår så bra! Vi ligger rätt lika i nykterheten jag har varit nykter 1 år och 7 månader om några dagar. Håller med, ryser över hur det var förr och ska aldrig mer utsätta mig för det destruktiva livet med alkohol. Jag mår också toppen, njuter i medgång och kan hantera motgång. Vi har gett oss själva en ny chans att ta hand om oss själva och vårda vårt liv. Ha det gott!🌞❤️

@vår2022 Stort grattis till dig! Vad bra jobbat! Av oss båda! 🤗😎
Blir glad att se att gamla ”bekanta” är kvar här på forumet och att det har gått bra, såklart. Har inte varit här på länge. Tiden som nykter rusar iväg, och jag är tacksam för varje sekund. Heja oss!
Kram 🥰

@Illaute Stort grattis till 1,5 år i frihet! 🤩 Jag börjar närma mig 3,5 år nu, och mår bättre än bäst. 😀 Gött att det slutade lyckligt för dig till slut. Det är ju tyvärr många som det inte gör det för tyvärr. 😬

Ha det bra! 🤗

@Torn Men hallå! Kul, att se att du är kvar också, och att det gått så bra för dig med!
Härlig!
Vid tillfälle ska jag läsa in mig på era storys och se vad jag missat under mitt uppehåll här från Alkoholhjälpen.
Stor kram 🥰

Var på möte igår och fick min 18 månaders-medalj. Kändes stort och jag blev berörd över alla fina och varma grattis jag fick även där.
När jag hållit mig nykter i perioder innan 12-stegsprogrammet, alltså på ”vita knogar” som man säger så var tid viktigt. Jag ville bara att tiden skulle gå och att jag skulle överleva dagen utan alkohol. Jag trodde att ju längre jag höll mig nykter så skulle det bli lättare. Så blev och var det inte. Jag led varje dag utan alkohol. Tänkte på alkohol 24/7.
Nu är det inte så. Dagarna rullar på och alkoholen har blivit en ickefråga.
Helt plötslig har det gått 18 månader.
Känner stor tacksamhet!
🤗✨💛

@Illaute Stort grattis 18 månader nykter!🥳. Det är verkligen stort och du har gjort ett fantastiskt jobb! Så härligt att du inte behöver gå på vita knogar längre och att alkoholen blivit en ickefråga. Var stolt och nöjd över dig själv❤️

@Illaute Grattis till 18 nyktra månader! 🥳🥳🥳 Det är enorm skillnad på att känna sig tvungen att avstå från att dricka och att verkligen inte vilja dricka. Då blir det ingen kamp längre utan en frihet.

Kram 🐘

@vår2022 @Amanda L @Andrahalvlek
Tack fina ni för grattis och hejarop!
Gillar verkligen er positiva attityd och fina delningar! Ni är verkligen viktiga här på forumet. Ni sprider hopp och glöd för dem som söker sig hit och förtröstan för dem som kämpar.
Önskar alla en fin onsdag!
Kram 🥰