”Vad du än behöver åstadkomma idag - gör det med samma självförtroende som en 4-åring i Batmandräkt”. Utåt sett har jag en hel del jag ska åstadkomma idag men bara ni vet vad det viktigaste är. Ha en fin dag och ta på er inre Batmandräkt ni också om ni vill!

Godmorgon!
Det blir lite tjatigt att nämna vädret men det är ett fantastiskt väder 🙂 Givetvis vill jag ha en onsdag utan enheter och en morgondag som inte präglas av nån sänkt energi men det beslutet kommer jag behöva lägga mer krut på mot eftermiddagen när impulserna eventuellt blir mer besvärliga. Den här tiden finns ingen vilja till sånt. Jag kan vara flexibel med tid och kommer nog passa på att sola, ingen träning idag men en promenad, lite natur och att beta av todo-listan. Fokus på välmående och att skapa en bra dag.

Önskar en skön dag 💕

Det gick inte som tänkt med enheter igårkväll. Om jag tänker och reflekterar över det? - ja självklart. Men sammanfattar det med att det var väldigt onödigt och gav en onödig energisänkning till den här morgonen. I övrigt mår jag bra idag och energin återvänder ju längre dagen går. Nu ska jag på möte och önskar er en fin dag 💕

God förmiddag! Jag har en ledig dag idag och började dagen med kaffe på sängen, mycket gott.
Ikväll skall jag gå på en fest och fokus idag är att hålla min budget på max tre enheter. Senaste tiden har varit svajig för mig men jag ger inte upp! Önskar er vänner i kaffestugan en fin solig torsdag.

Hallåj @Påvägmothälsa!
Hur upplever du att det går att hålla sig till tre standardglas? Jag har själv så svårt för det och upplever att det mer blir en ansträngning att låta bli fler. Ibland går det dock.

Önskar en trevlig kväll 🙂

Blev en lite mindre energirik dag efter enheter igår men det är ok, jag har ju så himla mycket energi annars. Har just tränat och yogat och det mår jag alltid bra av ✊️🙂

Trevlig kväll på er 💕

@Natalia Just nu är det jättesvårt att hålla sig till 3 enheter (men det gick faktiskt igår!) Jag har sänkt från fyra till tre som mål, och borde kanske sänka till två. Vi får se. Godmorgon denna strålande fredag. Jag är trött efter en hektisk vecka och ser fram emot en ledig helg. Kaffet är nybryggt, hett och gott. Till det en god knäckemacka med ost och gurka. Var så goda att slå er ned vid bordet.

God morgon i kaffestugan! Laddar med en stor mugg kaffe inför sista arbetsdagen innan helgen.
God morgon @Källarmannen (höll på att skriva kaffemannen). 😅 Jag siktar också på att vakna utvilad imorgon så då ses vi pigga och ångestfria vid morgonkaffet!