1)

Godmorgon på er! Och godmorgon Kaffemannen 🙂

Det är friskt och skönt att sitta ute med kaffet tidiga morgnar. 🐈‍⬛🐈‍⬛ väcker mig vanligtvis vid 5 och det är helt ok. Min fredagkväll blev inte enhetsfri men vaknade utan ångest och med ett gott mående ändå känner jag. Idag och 5 dagar fram är det dock viktigt att jag låter bli enheter, egentligen längre än så förstås men jag kommer ha en del att göra de dagarna och vill inte riskera eventuella energisänkningar. Behöver hålla min höga vakenhetsgrad intakt och kommer räkna upp dagar några dar för att se om det kan hjälpa mig till rätt prioriteringar när sug slår på sen om ett par dar.

Önskar en skön lördag och följ gärna med på en enhetsfri dag 🥰

Jag tänker på "Tjeeeeeenare mannen" (Ove från Solsidan alltså) när jag hör kaffemannen :-)
Godmorgon godmorgon! Vaknar relativt pigg och utvilad, ska bli en solig dag och ska träffa några vänner, men det ska inte drickas alkohol med dem.

God morgon på Er tjejer. Vaknade pigg och utan ångest idag 🙏 Ser ut att bli en solig och fin dag, skönt 🥰 Blir nog lite trädgårdsarbete kan jag tänka 💪 Ha en underbar lördag önskar ”Kaffemannen” 🤣🤣

@Källarmannen men jag tycker faktiskt källarmannen är lika kul. Men det är nog för att jag får massa föreställningar av vad det kommer ifrån. Utifrån min föreställning innebär det att du är i källaren o fnular runt ofta och fixar med massa grejer. Små projekt. Jag får uppfattning av att du kan gå in med stort engagemang i det här fixandet. Men det är ju bara min föreställning. Men jag gillar den så förstör den nu inte med en annan förklaring till namnet 😂😘

Tjo!

Har köpt en fin bukett till mor och sitter och äter burek i skogen med kaffet brevid. Min mage kommer straffa mig lite för det valet. Ska på middag hos mina föräldrar senare och har inte helt bestämt om jag ska välja att ta en promenad eller om det blir träning idag. Det blir iaf en trivsam söndag och jag önskar er detsamma.

Kram 💕

Är rätt fint här @prinsessa men mer vind. Rätt skönt för det blir så himla varmt på balkongen i lä med solsida hela dagarna. Idag går det faktiskt att sitta här utan att smälta. Jag blev inte enhetsfri igår trots allt. Var med en kompis och strotsade på promenad och vi satte oss på en servering en stund. Inte konsekvent gjort av mig! Är väl lite energisänkt idag men har just tränat och mår i övrigt bra. Det viktigaste är att jag har mer energi och driv imorgon och under veckan när jag har mer att göra.
Mysigt med serier! Jag skulle behöva hitta en ny serie jag med 🙂

@Natalia Vad gillar du för typer av serier? Jag ser mest på psykologiska thrillers, fast nu slog jag på vänner, går alltid hem här i stugan.
Ska ta mig en nykter söndag, inget jag kommer ångra i morgon!

Godmorgon i kaffestugan! Ingen alkohol igår och det känns så bra idag! Kaffet smakar gott, solen skiner och det blir lite jobb här. Jag kommer ta en nykter måndag, vilka hänger på?

@prinsessa God morgon på Dej, och alla andra i stugan. Jag måste hänga på en nykter måndag, med tanke på alla snedsteg jag utsatte mej för igår. Hade en sådan inre stress och kände mej så låg, så det blev enheter i källaren 😢 Mådde skit imorse, men nu är det bättre🙏 Har dessutom fått en del positiva besked idag, som rör bland annat min gamle sjuke far, så det är inte så mycket på mina axlar nu. Lev väl vänner 🥰

Hallå i stugan!

@Källarmannen jag hoppas det kan lätta ditt sinne 🙏
@prinsessa jag följer med. Behöver hålla mig pigg, skärpt och fri att ha energi och motivation att leva som jag vill. Är på promenad och njuter av att den här dagen inte hämmas av nånsorts enhets-efterkänslor. Har satt mig vid vattnet utanför mig en stund och lyssnar på fåglarna. Det fläktar skönt. Kan vara tidsflexibel och passar på att avnjuta vädret. Det är ett en underbar dag 🥰

Jag har ett sug som besvärar av och till från eftermiddagen men det har gått bra att välja annorlunda. Blev just klar med åtaganden för idag och det är nu 21 minuter kvar till bolaget stänger.

God kväll i kaffestugan! Inte värt att ta kaffe såhär dags. Dumt att paja sömnen nu när den blivit så bra. Inga enheter här heller. Jag ville bara komma in i stugvärmen lite. Mitt ”projekt sluta dricka alkohol” känns just nu lite ensamt.

Hej @Loppan?
På vilket sätt känner du att det upplevs ensamt?

Jag kikar också in och bekräftar att jag klarade mig förbi suget och att välja annorlunda ikväll. Åkte och köpte glass istället. Inte ofta jag blir sugen på sånt men det var gott. Tog sömnmedicin därefter och nu glor jag på serier till sömn infaller sen. Det kommer jag inte ångra imorgon.

Önskar god sömn till er 💤

Godmorgon kära kaffevänner. Jag har haft ett par jobbiga dagar igen med humörsvängningar men har landat och styr upp mig igen. För mig handlar livet just nu mycket om att förlåta mig själv och ladda om. Kaffet smakar gott denna soliga tisdag och jag kör en nykter sådan. Önskar er en fin dag!