För 9 år sedan gjorde jag en magsäcksoperation, gbp. Drack milt sagt måttligt innan, kanske 2 glas per kväll två gånger per vecka.
Efter op blev det mer och mer, blev berusad efter ett glas, sen nykter efter någon timme. Var ju perfekt... men sen var jag fast! Fick höra att detta kunde hända efter gbp.
Dricker mest varje dag, men kanske inte mängder. Gör bort mig hela tiden, mina barn, skäms!
Mina blodvärden, PEth, är inte ok. Behöver input!!!

Välkommen hit.
Har också hört att det är vanligt ned överkonsumtion av alkohol efter gbp...
Skulle vilja föreslå 3 vita månader för att ge kroppen en paus, och huvudet med. Om dina värden dessutom inte är helt ok så är ju det också en indikation på att pausa.
Se över allt gott till sommaren som inte innehåller alkohol, det finns ju gott om läskande drycker som är alkoholfria, dem kan du ju bjuda på din dotter med 😊
Lycka till!

Ja, jag tycker det finns jättemycket gott alkoholfritt. Välkylt och upphällt i fint glas så får åtminstone jag samma känsla. Och lite chips eller nötter till. Och att man kommer ihåg att man väljer alkoholfritt för sin egen skull, för att man vill och kan bestämma, inte för att man måste.

Välkommen hit friherinnan! Du är verkligen inte ensam om att ha fått en förändrad relation till alkohol efter GBP, det är en numer välkänd risk. Det låter som att du är trött på nuläget, klokt av dig att skriva här! Vad är det du vill ha för input, vad tror du att du behöver för att komma ned till 9 enheter i veckan?