Undrar om någon kan hjälpa mig att svara på mina funderingar...?
Jag ska ta Peth och Cdt test för att se om jag ligger över normal konsumtion.
Jag har druckit mycket tidigare, men sista tiden har det varit några dagars uppehåll och sen sista veckan har det blivit ca 4 liter vin totalt. Jag vet inte ännu vad utgångsvärdet kommer vara om jag skulle ta ett test nu men om jag väntar 3 veckor med att ta testet hur tror ni då värdena kommer vara? Har läst att testerna bara visar 4 veckor tillbaka i tiden men jag tänker att om man ligger rejält högt från början och avstår Helt från alkohol borde väl testerna ändå visa på högt intag?
Skulle verkligen uppskatta om någon ville hjälpa mig att svara på detta...!

Jag har räknat preliminärt på om jag skulle ligga på 3.0 nu så skulle det dröja en bra bit in i augusti då halveringstiden ligger på ca 4 dagar. Jag vet ju som sagt inte om jag ligger på 3.0 eller hur jag gör.
Men om jag avstår Helt från alkohol i 3-4 veckor.., kommer det ändå synas något?

Nu var det ett tag sen jag själv tog de där. Men det måste ju vara bra mkt bättre värden om du är nykter 1 månad innan provet. För att inte tala om alla hälsovinster👍.

@Themistokles Ok, ja det kanske är högt, jag vet som sagt inte. Om du låg på 1 i peta när du drack som värst, hur mkt/ ofta drack du då?
Om ditt mål är att ligga under 0,03 är ju det jätte lågt, vilket är bra iofs! :)

Mindre än 0,05 är ju typ ingen eller endast någon enstaka gång man dricker.
0,05-0,3 är måttligt medan allt över 0,3 räknas som överkonsumtion. Jag behöver under 0,05.