@Oakwall Hej och välkommen hit! Här kan få det stöd du behöver för att göra slut med alkoholen. När den tagit över livet så mycket som du beskriver är det dags.
Jobb, familj och vänner ( ditt liv) är ju det viktigaste du har.
Många här har fått hjälp genom att läsa och skriva mycket i trådarna. Här finns så många erfarenheter som kommer att hjälpa dug mer än du tror…
Alkoholprogrammet vill jag också rekommendera dig att följa. Det ger dug en plan och tips du kommer att behöva framöver. Börja med tre månaders nykterhet, så att du kan återställa knopp och kropp. Att ”dra ner” är mycket svårare för de flesta.
När du är nykter avtar suget oftast rätt snabbt. De eviga förhandlingarna med sig själv är egentligen en kamp mellan din beroendehjärna och din kloka, analytiska pannlob. När du håller dig nykter så försvagas beroendet med tiden och du kan lättare hålla fast vid det du bestämt dig för…
Väldigt skönt!
Lycka till!
Ps finns en kalender under fliken Stöd också. Där kan man hålla koll på dagarna.❤️😎

Välkommen hit och ditt första steg mot nykterheten !
Jag reagerade på din konsumtion : " halv flaska vodka och 2 öl" som var min stående diet det sista året.....helgerna blev det mer... och jag kommer så väl ihåg hur min kropp och knopp kändes på den tiden.
Du har fått bra råd av Amanda L här ovanför men jag vill trycka på att nyttja fördelen med att skriva av sig trollen som häckar i skallen också. Det betyder så oerhört mycket att få lasta av sig det som tynger.

Ta hand om dig nu med en dag i taget !