Nu är det jobbigt, är på kräftskiva.. varit alkolist i 18 år men ändå lyckats skapa mig en familj med två fina barn och fin och snäll fru.. har försökt sluta innan men misslyckats..

just nu när mina vänner och min fru har snappsat loss och står och dansar så är jag tvungen att gå iväg att samla kraft.. känner mig tråkig, känner att min fru har roligare med dom andra än med mig. Dock vet jag att min fru avskydde att se mig så som jag ser henne nu, full och skränig. Men jag är väl skyldig henne det efter 16 års förhållande. Ja klart jag är!!

Men jobbigt är det iallaf , jag vill också va där, dansa och sjunga karaoke och ha kul.. hoppas man kan göra det senare och ha roligt på ett genuint sätt och inte som när jag bara låtsas ha kul för att inte verka allt för tråkig!
Trevlig helg vänner

@benmar Ursäkta mig, men jag tycker att din fru beter sig som en idiot. Det är inte att stötta dig att bete sig så. Hon förstår inte allvaret. Skönt att du gör det. Du kommer att ha roligt igen, men kanske inte på ett typiskt fylleslag.

Jag brukar initiera lite mer aktiva aktiviteter när jag träffar vänner. Att bara sitta en hel kväll och dricka och gagga intresserar mig föga längre. Och det är inte mig det är fel på. Jag tillhör de upplysta, de som går före. De som genomskådat alkoholromantiken. En liten exklusiv skara, The Sober Club.

Kram 🐘

@benmar Jag älskar att dansa och sjunga och hade nog släppt loss där. Fast nykter!
Min fundering: Om man bara vill/kan göra det berusad kanske man inte tycker det är kul egentligen?
Jag vet att nyktra på forumet hanterar partys helt olika. En del undviker den dem helt, andra deltar som du, men utan någon större behållning och sedan sådana som jag, som har roligt. (Så länge jag inte behöver vara direkt orolig för folk runtomkring.)
Om man gillar att sjunga och dansa, så tror jag (att det efter viss träning,) kan vara riktigt kul, även nykter. Men annars kanske man får nöja sig med att stå ut och ta hand om sin parner…🥰
Fint att du är så klok och eftertänksam !🙏🏻❤️