Mike heter jag 50+ har insett igen då att nu måste det vara bra med detta sölande hela semestern bortsupen likaså damen barn ja allt tom hus hmm dessutom har jag druckit varje dag efter jobb typ 1-3 bärs och dragit på rejält på helger och en morgon bärs då med nä jag skäms men så är det. Ska till läkare i dag och säga som det är orkar inte ljuga hålla inne saker mer likaså arbetet som jag har misskött i många år jaja ska ta ett prat med dom med så inga mer lögner. Att det skulle gå så här långt fy fan sjukt ju. Oki hej på er allihop jag fattar inte detta forumet riktigt än men ska kolla runt lite. Har glömt av va många år sedan jag va här sist.

Jag har också supit bort hela semestern. Druckit mycket i min ensamhet, varit nedstämd , bitter och sett 'vad alla andra' människor med alla sina goda vänner har gjort för trevligt när man har suttit själv och varit olycklig. Jag inser att alkoholen gör mitt mående endast värre men jag har svårt att sluta. Jag har också tagit återställare när jag har vaknat då jag haft en sån fruktansvärd ångest och inte orkat låta den ebba ut. Nu får det vara nog. Vi fixar detta Mike!

Ja fy fan skönt man inte är själv om det va hos min läkare idag blev sjukskriven pga högt blodtryck stress och lite annat hen försökte pracka på mig antabus haha dom e ju skit går ju supa igenom dom det har jag gjort nä vill inte ha den skiten så jag fick naltroxen. Ja det är skitsvårt och sluta när man sitter i sin lya alldeles ensam är fan ingen höjdare. Inte konstigt att man blir alkoholist. Ja verkligen ska vi fixa detta bara man har viljan så går allt.

@Moroten.1970 Skrev till dig i en annan tråd ang Alkoholprogrammet, ger så många tips och hjälp.
En annan sk är att försöka skapa nya, nyktra och ”roliga” vanor. Att bli nykter handlar mycket om nya vanor. Att ”sitta ensam i en lya ”, som du skrivet funkar nog bara ett tag… Har du funderat nåt på andra aktiviteter som du gillar och kanske kan börja med igen?
🙏🏻🥰

Haha Oki ja fattar nada men man lär sig nog. Ja jag har ett par hobby prylar o pilla med på fritiden. Som jag inte har brytt mig om på många år tack vare alkoholen men ska försöka och ta upp det igen. Iofs har jag köpt grejor på fyllan och dessa grejor kostar multum o sedan inte använda det utan bara få stå i sina kartonger liksom. Japp ska kolla upp det tack för tipset!

@Kvinnan19
Hej. Känner så med dig. Det är så svårt att bryta sig loss från detta. Måendet blir bra ett tag efter man druckit sedan kommer ångesten och så är det igång igen. Jag höll mig nykter förra året i nästan 8 månader mådde hur som helst oftast sedan gick något fel. Jag började igen..nykter ett tag o börjat igen. Nu har jag velat fram tillbaka lika länge som jag var nykter. Söp också genom en stor del av semestern. Det måste vara nog nu. Livet är bättre utan A. Men suget är starkt. Det gäller att hitta något bättre än A.
Ta hand om dig.
Vi kämpar tillsammans
Kram

@Moroten.1970
Hej o välkommen hit.
Det är som Amanda säger man måste hitta någon hobby som man gillar och bryta gamla vanor.
Allt blir bättre utan A. Men svårt i början. För många hjälper det att läsa o skriva här. Finns också AA. Jag var där förra omgången men funkade inte för mig.
Nya tag
Vi kämpar tillsammans✌️

@Lonely Man Tack, ja jag brukar ofta läsa inläggen på detta forum för att hitta 'nån som jag'. Oftast känns det som att alla är så glada och nöjda ändå och drar iväg med sina vänner på utflykter och promenader och skålar i alkoholfri skumpa eller far på retreatresor med kompisgänget. Jag som är utan nära vänner har väl lite svårare med att hitta min väg ut ur alkoholträsket då jag inte har det stödet men det skall väl gå ändå...Har druckit så mycket sista åren så nu vill jag aldrig se alkohol igen...Å andra sidan har jag inte druckit på endast 24h så den känslan kommer tyvärr att ändras...

@Kvinnan19
Det är svårt att klara detta ensam.
Får många räcker det att läsa o skriva här. Finns också stöd inom AA provade det själv men passade inte mig riktigt. Jag kan hålla med om att det känns som om folk är glada o dricker alkoholfritt. Själv gillar jag inte alkoholfria drycker utan dricker endast läsk. Har sagt adjö till alkoholen så många gånger. Börjar på nytt från i morgon. Sista chansen till ett bättre liv och man mår bättre utan A. samt att ångesten försvinner.
Hoppas det går bra för dig.
Jag finns här
Kram