Fick detta läkemedel utskrivet idag av min läkare, någon som har erfarenhet av denna medicin?

Li-Lo

Det låter som att du bestämt dig för att förändra dina alkoholvanor. Modigt att tala med vården, en styrka att be om stöd.

Det är några dagar sedan du skrev här och berättade att du valt att ta emot Campral. Hur har det gått? Det är en medicin som påverkar individer olika. Jag hoppas att andra användare kan dela sina erfarenheter med dig. Trådstartar kan vara lite "tröga" ibland. Fortsätt gärna berätta hur det går för dig.

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Hej li lo vet ej om du är kvar här efter 5 år jo det gick bra i början tills jag fick reda på att den krockade med en annan medicin jag åt hmmmmm inte ens det har läkare koll på så den andra slog ut campralen till slut. Tar ett bra tag för dom och börja verka en nackdel 6 om dagen hmmm det va ett helvete och hålla reda på. Men för mig va dom bra drack Max 2 bärs sedan va det inte lika kul längre. Alltså dom tar bort det grymma suget. Idag äter jag naltroxen har även kört antabus men va fan är ju skit drick 3 starköl på raken så slipper du effekten av antabus. Ja hej på er igen tråden är gammal. Men kul att se att den ligger kvar.