Godmorgon!

Idag är det skönasöndag 🙂
Kissarna väckte mig innan 05. Sitter på balkongen med 🐈‍⬛🐈‍⬛ och andra koppen kaffe. Det det är så skönt ute i friska luften. När jag gick upp var himlen vackert mörkblå, klar och med några stjärnor som fortfarande syntes, nu har det hunnit ljusna.

Glad att jag inte valde enheter igår och på söndagar är det ändå sällan risk att jag dricker ändå. Det är svårt att skriva inlägg på morgonen. De här två 🐈‍⬛🐈‍⬛ vill nämligen också gärna vara med och skriva inlägg på mobilen så med pauser för gos det tar lite tid att få iväg inläggen.

Förra veckan lärde jag mig att när anspänningen efter arbetsintervjuerna släppte bidrog det tydligt till att trigga mig extra. Ska lägga in en långpromenad eller träning direkt efter framtida intervjuer för att landa och sortera tankar på ett bättre sätt.

Rise and Shine.
Avnjut morgonstunden när ni vaknar och så skapar vi en fin skönasöndag 💕

Jag är så nöjd idag över att ha vaknat fri från alko-ångest. Pigg, glad energi och dessutom sprang jag på billig avokado igår så jag har just ätit avokadosallad till frukost. Bland alla ökade priser känns det som jag vunnit på lotto när vissa varor är sänkta mellan varven 🏆🎊

Godmorgon ☕️Strongt jobbat @Fjärilen81 och @Natalia. 💪Själv har jag varit på annan ort i helgen med olika aktiviteter och det har varit tillåtet för mig i mitt program att inta enheter. Så det blev 2,5 i fredags och 1,5 igår. För min del är det liksom så jag vill dricka, jag vill dricka sådant som är gott, tillsammans med mat och i trevligt sällskap. Att dricka lite grand då och då utan att smyga, smussla, dricka för mycket, bli full, säga och göra dumma saker, bli slirig och svamlig, och sedan bakis, få ångest och må kasst. Så jag ska verkligen se till att kunna bibehålla det här. 💪Ha en underbar söndag 🌻

Godmorgon från båten, idag blir det segling, kanske sista för säsongen. Jag höll min budget om två enheter igår och suget gick bra att stå emot. Önskar alla en skön och nykter söndag 😍 Blir så glad och inspirerad av er!

@Fjärilen81 tack själv 🙏för att jag får följa din resa. Jag ligger bara några veckor före dig i tid sedan beslut att på allvar och på riktigt och en gång för alla ta itu med min konsumtion och mitt beteende. Så vi kämpar tillsammans 💪Det blir lättare då.
🌻

Tittut

Varit en skön skönasöndag. Bara behaglig. Tog en kvällspromenad och handlade med träningskompisen. Kom just hem och ska avsluta kvällen med lite serier och mys med terroristerna 🐈‍⬛🐈‍⬛

Hoppas ni får sova gott sen.
Ses imorgon 🙂

God morgon från sängen, sista dagen av fem utan att jag "jobbat på jobbet". Har varit skönt att styra mina dagar själv och jag har fått mycket återhämtning samt fått mycket gjort. Idag står yoga under lunchen samt ett digitalt möte och ett telefonsamtal på agendan. Först kaffe på sängen. Vardagslyx!

Godmorgon alla i kaffestugan ☕️Måndag och nya tag 💪Var inte så utvilad efter intensiv helg men sov 😴 otroligt gott och började veckan med en löprunda 🏃‍♀️så nu är jag pigg och redo för veckan. Visst är det skönt @Påvägmothälsa när en kan jobba hemifrån? 😅Försöker få till det någon dag i veckan men lyckas inte alltid. Inga enheter här förrän tidigast fredag.
Ha en fin dag
🌻

Godmorgon ☕️ Här har det hänt grejer inatt! Min katt har fått 4 st ungar så jag är extra glad över att jag var helt nykter och kunde vara barnmorska och vara 100% klar i knoppen 💕 Hoppas att ni har en fin måndag 🤗

@Fjärilen81 kattungar 🥰
Ni verkar må bra i stugan idag!

Hoppas @Prinsessa och @Källarmannen också är ok. Saknat er nån dag. Hur har er helg varit?

Jag ska ägna veckan åt förberedelser inför en kommande intervju för ett arbete jag verkligen skulle hoppas på. Ta tag i lite eftersläpande saker i hemmet och så verkar det bli ett fint väder i veckan. Ska varva avslappnande promenader i naturen men todo-listor och träning. Känner mig pigg, fokuserad och driven. Men jag tar en dag och ett steg i taget och börjar med att skapa en bra måndag.

Kram!

@Natalia Hej! Håller tummarna för dig med intervjun! Och hej alla ni andra i kaffestugan!
Bra helg och bra måndag! Kaffet kommer smaka gott i morgon. Tog en kvällspromenad och vad härligt väder det är! Älskar september, så ljuvligt.

Godmorgon

Kanonhärligt väder @prinsessa och frisk luft om nätterna 🙂
På tal om natt har jag haft nattvaka. Hade ingen sömnmedicin igår. Har kollat på serier inatt och mitt i la bredbandet ner igen. Halvroligt men har kommit till acceptans med det nu. Vill gärna få några timmar sömn men just nu har katterna psykos, de flyger runt i lägenheten, gör avstamp på mig och vidare mot jag vet faktiskt inte riktigt vart, men det går fort och det låter mycket. Ska just sätta igång meditativa alphavågor för ro och sömn och i bästa fall funkar det på kissarna med. De brukar dock däcka naturligt efter sina psykoser.

@prinsessa Ljuvligt med kvällspromenad! Jag är en av de lyckligt lottade som drabbats av höstmyggor, så de vackra kvällarna avnjuts genom fönstret. Fick en stund i trädgården i solen i alla fall 🍁