Kikar in på söndagskvällen. Unnar mig en enhetsfri söndag, jag vill ju inte ångra mig i morgon. Särskilt på måndagar är det extra skönt att starta veckan pigg och fräsch. Nu blir det serietittande.

En fin söndag med sol. Har varit lite för seg för att ta mig an nåt. Varit och handlat en sväng men inte så mycket mer. Just nu sitter jag på balkongen med ena kissen och myser. Har lite telefonhäng med träningskompisen och ska glo serier ikväll. Vilar ut febern bäst jag kan och imorgon en ny arbetsintervju. Ser fram emot det.

Se till att få en skön söndagskväll och hoppas ni sover gott ❤

Godmorgon! Måndag och vaknar pigg, eller pigg och pigg, men iallafall utan enheter. Veckan bjuder på en del jobb, det är bra för min del, blir per automatik mindre enheter. Jobbar hemifrån idag, så jag tänkte ta en promenad nu.
Önskar er en fin måndag alla sköningar och alla kissekatter!

Godmorgon alla. En disig morgon med dimma - men skallen är klar och det är skönt att sova utan alkohol i blodet. Det är också skönt att vara vaken nykter och skärpt.
Önskar er alla en fin vecka.

Godmorgon, även här lite disigt och morgonsömnigt men inte orsakat av enheter igår, och det känns jättebra. Har en ledig dag idag och skall jobba med "att göra listan" på förmiddagen innan jag har ett digitalt möte kl 13 och sen skall jag träffa min läkare på hälsocentralen. Sitter alltid och planerar på morgonen för att få en bra struktur på dagen. Kaffet smakar gott och snart skall jag sätta på lite mer . @Fia L visst är det skönt att vakna nykter :-) @prinsessa Önskar dig en produktiv dag hemma, har du lätt att hålla disciplinen ? Jag har svårt att ta rast ibland. @Källarmannen Hoppas att din goda målsättning för gårdagen gick i lås :-) @Natalia Hoppas att du mår bättre idag, och lycka till med intervjun! Nu gör vi som du brukar säga, vi skapar en bra måndag.

@Påvägmothälsa God morgon på Dej, och alla andra i stugan. Tyvärr så blev inte min söndag fri från enheter 😢 Blev faktiskt en hel del dessvärre. Nu när jag ångrar och tänker tillbaka, så undrar jag hur jag kunde låta det bli så 😳 Lite autopilot var det. Så besviken på mej själv just nu. Men gott det är vardag och många dagar kvar, kommer att gå bra hoppas jag 🙏 Ha en fin vecka vänner.

Hello!

Vet inte om jag ska säga att jag är nervös eller taggad just nu men är spänd inför intervjun idag. Vet att jag kommer bli hårt ansatt under intervjun även om mig på privata plan. Behöver lägga mina kort klokt. Vad jag säger kommer att vändas emot mig och då behöver jag en säker comeback. Det är nog tur att jag är trygg i mig själv men lite spänd är jag förstås. Det här känns inte som en intervju, det känns nästan som en match. Men jag är taggad så bring it!

@Påvägmothälsa jag ägnar också dagsplaneringen direkt på morgonen. Tycker det är jätteskönt med en överskådlig struktur över dagen. Med utrymme för både återhämtning och och vissa förändringar. Men iaf en överskådlig plan. Just nu jobbar jag ju inte men annars har jag lagt planeringen kvällen innan då det har blivit lite för stressigt på morgonen.

@Källarmannen en ny nykter dag idag! Och vi skapar ny bra måndag!

Stora kramar

Usch då var dagens intervju klar. Det är en galen anspänning det skapar för mig att gå på intervjuer och extra mycket inför dem jobb jag verkligen skulle vilja ha. Man kan alltid göra bättre men gjorde iaf så gott jag kunde för den här dagen och därefter är det inte längre upp till mig, det är upp till dem. Det värre är att jag märker hur det triggar min vilja till enheter efteråt.

Hej på er! Jag har varit frånvarande härifrån hela helgen inser jag. Skönt att vara tillbaka 🙏🏼 Min helg var inte helt alkoholfri och tyvärr blev det 4 enheter på fredag. Inte någon jättemängd men mer än vad jag hade planerat och jag kände mig lite seg på lördagmorgon vilket jag INTE uppskattade. Lördag blev det 2 enheter till maten. Jag försöker ändå vara snäll med mig själv och konstaterar att det är ju inte mer än vad någon annan ”vanlig” vindrickare tar en helg. Och mindre än gränsen för riskbruk. Upplevde dock ett sug även på söndagen som kändes väldigt bra att motstå, jag kände mig stark av att vilja och kunna ta det beslutet för mig själv. Viktväktarna hjälper mig även väldigt mycket med detta då ett glas vin ”kostar” mycket points 😅 I övrigt har jag motionerat massor i det härliga höstvädret och njutit av att känna mig pigg om än det blev ett glas mer än planerat. Ha en fin kväll och ffa en skön och pigg morgonstund imorgon ☕️ Jag tänkte kliva upp 30 minuter tidigare och starta dagen med ett yogapass innan de andra vaknar 🧘🏼‍♀️
Ps. Kattbarnen växer och mår bra 💕

Godmorgon bästa kaffegänget. Så fint det är att logga på här och möta verklighet, värme och vänlighet. Jag följde inte heller min planering igår. Det fanns utrymme för en kväll tillsammans med min partner och jag valde att inkludera enheter i den. Nu på morgonen mår jag inte dåligt men är medveten om att jag avvek från min plan.
Jag kan inte räkna hur många gånger jag vaknat och straffat mig själv, försökt sopa undan alla "spår" och allmänt mått dåligt tidigare i samma situation. Alltså nästan förstöra det trevliga jag valde att göra, endast för att jag avvek från det jag tidigare bestämt.
Jag väljer den måttliga vägen för att må bra i mitt liv på lång sikt, och om jag då avviker en dag, eller får fler enheter en vecka, så är det bara en liten parentes.
Alltså, jag menar inte att minimera min deviation, jag har en struktur och jag värdesätter att följa den. Emellertid är det viktigt att ett avsteg inte ger så stora svallvågor att jag tappar balansen helt.
Det var mina tankar för dagen, hoppas att de gick att förstå .....
Nåväl, med detta sagt, åter till morgonkaffet och strax dags att sticka till jobbet. Ha en fin tisdag!

@Påvägmothälsa
Godmorgon… nu är ju jag bara precis i början på min måttlighetsresa - ni andra här har hängt med längre, fått mer erfarenhet och tagit lärdomar.
Men en vecka vit ( och 11 till framför mig) - ser jag en framtid för mig med måttlighet efter detta uppehåll.
Och i den framtiden vill jag även att spontanitet ska kunna finnas och få glädja tillvaron.
Det är väl jättebra om man har en plan, tex för hur mycket man låter sig dricka en vecka / helg.
Men om grannen spontaninbjuder på bubbel en torsdag - så måste det också vara tillåtet känner jag.
Inga svallvågor ska bryta ut för det.
Mitt problem är väl att stanna vid ett eller två glas.. men det är just det som jag ska fokusera på när dessa 12 veckor gått.
Heja dig 🥰

Hello

Jag väljer att vara ledsen idag. Jag släppte in sorg igårkväll igen över den här killen som avslutade sitt liv. Har haft svårt att ta in det. Jag vill träffa honom. Vill att han ska sitta här brevid! Jag väljer sorg fullt ut idag och lyssnar på alla låtar vi lyssnade på tillsammans. Jag saknar honom. Jag vill vara där han är!!

Sitter vid vattnet just nu. Det är en fin plats. Det finns en tid och en plats för allt och idag är en dag för sorg.

Lite trött och grå morgon, försöker fylla den med gott kaffe och en bra start på dagen. Gårdagen blev lång och jag kom hem sent men känner mig ändå hyfsat utsövd. Idag har vi studiedag på jobbet och det skall bli trevligt. Har ett möte på eftermiddagen och sen kanske lite arbete på rummet. Önskar alla en fin onsdag. Var lite extra rädda om er själva idag ❤️