@Andrahalvlek Pust och stön! Styrkekramar till dig! Försök inte tänka på det alltför mycket, dvs det tjänar inget till utan försök tänka på och göra saker som är bra för dig fram tills dess. Du är ju värd att ha det bäst❤️!

@Andrahalvlek Vad är det för mesproppar till kolleger! Jag blir chockad.
Trodde folk hade lärt sig lite mer om sammanhållning…
Och vad som händer om man inte håller ihop…
Känns inte som en bra arbetsplats, hoppas du klarar dig från det hela utan alltför mycket elände.🙏🏻😳❤️

@Ny dag Tack för omtanken ❤️ Jag tänker inte på det aktivt, men det ligger ändå och gnager i mitt undermedvetna. Igår eftermiddag-kväll var jag så mentalt trött att jag kunde ha stått och somnat.

Idag känns det bättre, hoppas den känslan håller i sig hela helgen. Har planerat in två olika träffar så att jag får prata om det mycket. Ska luncha med min mamma på lördag och promenera vid havet med en kompis på söndag.

Kram 🐘

@Amanda L Mesproppar är rätt ord! Och fegisar! Vad tror de ska hända? Att jag blir arg eller börjar gråta? So what!?

I nöden prövas vännen, det är tydligt. Och jag tänker inte göra deras närmanden enklare genom att själv bryta isen. Eller jo, det gör jag om det känns rätt i stunden, men bara om det gynnar mig själv.

Kram 🐘

Idag ringde chefen, han som sagt upp mig. Frågade hur jag mådde. ”Öh. Som om du bryr dig.” Sa jag inte, men jag kände så. Sen sa han att det inte blir någon förhandling på tisdag - den flyttas fram ytterligare en vecka.

Sen försa han sig nog: ”Jag antar att du har hört om Y och eventuellt avgångsvederlag?” Jag svarade att jag inte hört någonting, eftersom ingen av mina kollegor pratar med mig om detta.

Då sa chefen att han trodde att fackordförande pratat med mig. ”Öh”. Hon har ingen som helst skyldighet att informera mig om någonting. Men han har som chef långtgående skyldigheter att informera mig om vad som skett under förhandlingarna 🤬

Då frågade jag: ”Ska jag tolka det som du säger som att ni försöker hitta en annan lösning?” Då svamlade han igen om att jag måste vänta på besked tills efter nästa förhandling. DÅ har det gått tre veckor sen jag fick beskedet att jag måste sluta.

Jag har ju själv suttit på arbetsgivarsidan och det här är så jävla dåligt skött från början till slut 🤬 INNAN man vidtalar enskilda öppnar man en förhandling med klubben. Sen utreder man, ofta gemensamt, vilka möjligheter som finns. Först därefter informerar man de enskilda som är berörda.

Just nu känner jag större delen av min vakna tid att det nog ska lösa sig. Men vad sker nästa gång neddragningar ska göras? Vem som helst kan drabbas om tjänstgöringsår inte räknas. Och jag kommer ha ENORMA tillitsproblem till min chef. Så stora att jag knappt vet om de såren går att läka ens 😢

Men nu tar jag helg och tänker inte tänka på detta alls. Ska åtminstone försöka låta bli att göra det. Fast jag ska prata om det både lördag och söndag, och det behöver jag nog. Prata, prata, prata.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Fy fan vad jobbigt! Ett riktig lågvattenmärke av att behandla dig på detta sätt. Ta helg nu och vad skönt att du ska få ventilera dig med dina träffar, det kan vara skönt. Sköt om dig❤️

@Andrahalvlek alltså man baxnar. Vilket praktarsle! Värsta jag har hört. En vecka till är ju en evighet i ditt läge. Jag känner erklugen med dig. Och hoppassat duhåller dieten!!!!!! Du minns- inga ursäkter!!!

Usch vad arg jag blir när jag hör sånt här. Håller med, det verkar otroligt dåligt. Fattar de inte vilken oerhörd påfrestning det är för en arbetstagare att befinna sig i den där situationen? Så oerhört dåligt att vänta till fredag och ringa och höra efter hur du mår. Tur att du inte dricker skulle jag vill jag säga, det här är väl annars en ypperlig ursäkt om man har de tendenserna. Just ovisshet tror jag är en stor trigger, men jag vet att du inte kommer att dricka och att du kommer att ha en förmåga att fokusera framåt när allt är klart. Sköt om dig!

@Sisyfos Tack för omtanken ❤️ Nej, dricka gör jag absolut inte. Tröstäta bullar och glass ligger närmare till hands, men jag håller hårt i min app Myfitnesspal och loggar allt jag äter. Regelbundna måltider och mellanmål, kloka val, så slipper man både sötsug och kilon. Jag håller i, tre veckor har passerat nu.

Jag sa till klubbordförande tidigare i veckan att hela hanteringen är helt omänsklig. Att i flera veckor vara den enda som uttalat fått besked om att man måste sluta. Att då jobba kvar precis som vanligt - och inte få, eller snarare vilja, prata om det med kollegor som inte vet - är jävligt magstarkt. Nackdelen med att prata om det är att det skulle sätta igång en massa spekulationer i gruppen. Vad ska hon nu göra? Sitter jag säkert? Osv. Klubbordförande sa då att hon tycker att jag har skött allt detta hela exemplariskt, och det värmde verkligen. Inte spela på deras planhalva.

Kram 🐘

@Andrahalvlek Jag blir så imponerad över hur starkt du tar dig igenom det här! Du är en klippa och min känsla är att du kommer känna att du går vinnande ur det här. Hur det än går så hoppas jag att du kommer känna att det blev det bästa som kunde hända dig❤️