God morgon i kaffestugan!
Hoppas du kryar på dig @Natalia. Katter hjälper alltid när man är sjuk ;-)
Min partner och jag håller oss till planerade enheter, vilket känns bra. Sömnen är lite upp och ner, men dagarna känns bättre. Vi ska också bunkra upp med alkoholfritt från systemet. Kan rekommendera Nozeco, som alternativ till bubbel. Men Loka funkar också bra. Idag har min partner affärslunch här hemma och vi gör egna burgare. Jättebra att det är på lunchen, för då är det självklart med alkoholfritt.
Önskar er en fin Lucia <3

@Solana Hemmagjorda burgare kanske är det godaste som finns! Mums!
Natalia. Hoppas att du mår bättre snart. Du får mysa med kissarna och någon mysig serie. Kan rekommendera en serie på SVTplay "Alla våra hemligheter"
Påvägmothälsa: Du är så duktig med dina planerade mål!

Önskar er en finfin lucia! Lyssnar på lite luciamusik med gott kaffe till, det är mysfaktor det!

Godmorgon!

Tack för serietips @Påvägmothälsa! Bläddrade just fram den och ska kika. Har inte om det är Covid än men ska göra det. Det är iaf influensasymtom. Det som känns värst är nog den väldiga smärtan i rygg och ut mot höfter men ipren lindrar endel. Har mycket ryggsmärtor redan som det är.

Kram ❤

Torsdagsmorgon, en dag kvar på arbetsveckan. Mår ganska bra och har bara några mindre deadlines kvar. Strax till jobbet, har ganska bra med energi. Önskar hälsa och beslutsamhet till er. Nu tar vi en nykter torsdag 🙂

Godmorgon från sjukstugan 🙂

Håller mig fortsatt nerbäddad i vila med undantag för lite frisk luft då och då. Plöjde genom ditt serietips igår @prinsessa. Har ni nå fler tips?

Vi skapar oss en ny bra torsdag ❤

@Natalia Krya på dig! Jag har massor med serieips! På tv4play finns en del bra, som te x secrets she keeps, lie with me, the ex-wife. På netflix finns ju den nya svenska serien en helt vanlig familj som var bra tycker jag. Annars rekommenderas på netflix The Woman in the House Across the Street, dirty John, the watcher, Bakom hennes ögon. Du har säkert sett några av dessa. Jag gillar psykologiska thrillers och viss drama där det händer saker, annars blir jag uttråkad :-)

Nu dricks det gott kaffe! Så skönt att känna sig pigg (nåja, allt är relativt såhär i mörka december), och fräsch! Idag ska jag ha en liten tillställning hemma hos mig, ska hålla mig inom ramen för måttlighet.

Tack @prinsessa 🙂
Jag gillar att göra saker all in! Inget undantag för sjukstugan med andra ord. Iaf om jag är så pass risig att jag inte har ork till annat än att ta det lugnt. Och vet du? Jag har ont i halsen också så jag tänker just äta chokladglass nu här under täcket och filtarna i soffan framför serierna. Massor med chokladglass!
Jag älskar sjukstuga! 🥰🥰🥰

God morgon alla kaffesugna!
Här hemma har vi hållit oss till planerade enheter hela veckan, så när som på en halv enhet var. Mer vatten och te, och även mer sömn, vilket varit välbehövligt. Den här hösten har varit stressig med många projekt på jobbet för oss båda, så vi längtar verkligen efter lite julledighet.
Önskar er en härlig helg!

Godmorgon sköna kaffevänner och sköna lördag! En vecka kvar till jul och ska ha en måttlig/enhetsfri resa dit. Tog det måttligt igår och det är skönt idag. Dricker gott kaffe och ska bara ta det lugnt idag.
Nu skapar vi en bra lördag!

@prinsessa @Natalia Japp , vi skapar en bra lördag ❤️ Jag undvek enheter igår för att jag var så trött, mycket nöjd med det. Härligt att du klarade ditt måttliga mål prinsessa! Hur ser målet ut framöver? Det här med att hålla sig inom vissa tider tycker jag verkar intressant. Har du tillfrisknat Natalia? Jobb eller ledig helg? Vi är lediga, skall yoga snart och sen på middag och bio med vänner. Härlig ledig lördag. @Solana Bra jobbat Solana! Hur känns det? Ha fin lördag.

@prinsessa @Natalia @Påvägmothälsa och alla ni andra: <3 <3 <3
Nu smälter snön bort och allt det vita försvinner. Hoppas det hinner komma ny snö till jul, sen kan det smälta bort igen tycker jag :-)
Varit ute på en blåsig promenad, det var skönt!
Resten av dagen blir det kolla igenom recept och planera julhandling. Kanske baka något juligt. Laga god mat. Bada. Och till sist soffhäng med stickning och en eller annan enhet.
Det känns bra att ha en budget att hålla sig till och konsumtionen är för min del halverad mot tidigare. Jag har någorlunda koll på min partners konsumtion, och vet att han dragit ner mycket, men inte exakt hur mycket. Vi passar inte på varandra, utan var och en får ta sitt ansvar. Men vi pratar om det och stöttar varandra såklart.
Ha en härlig fortsättning på lördagen!

@Påvägmothälsa Jo, jag tycker det är ganska bra för det måttliga målet att hålla sig inom vissa tider. Målet framöver är att ha fler helnyktra dagar. Låter som en mysig lördag som du har och ska ha.

Glad söndagsmorgon och tredje advent. Vi hade en härlig eftermiddag/ kväll igår med middag och teater, inte bio som jag av misstag skrev igår. Höll min budget om max tre enheter vid ett tillfälle och drack mycket vatten till. Skönt att du mår bättre Natalia, och att du halverat din konsumtion Solana. Det är ju fantastiskt! Helnyktra dagar är bra tycker jag också prinsessa 😍 Önskar er alla en skön och fridfull söndag.

God tredje advent på Er alla. 6 plusgrader och regn, så nu försvinner snön. Inte mej emot, men det blir onekligen mörkt ute nu. Men den 22 så vänder det sakteliga mot ljusare tider. Just klarat av en kopp gott kaffe, köttgrytan skall strax få börja puttra, blir gott de 🥰 Ha nu en riktigt fin söndag vänner. Här blir det fritt från enheter idag 💪

Hej och god förmiddag i kaffestugan! Håller med dig Källarmannen att det är skönt att snön försvinner, även om den är vacker. Jag hänger på en enhetsfridag! Ska unna mig det :-)

Måndagsmorgon i mörkret. Kaffet smakar gott och min partner har sovmorgon för en gångs skull. Håller mig tyst, och myser. Jag höll min budget förra veckan, och är nöjd med det. Nu stundar snart lediga dagar och det kan bli en extra utmaning.
Jag hade så gärna haft en vit jul men önskar för tillfället också att allt regnar bort. Det är helt fruktansvärt halt här.
Det var ännu ett bra uttryck prinsessa, att unna sig en nykter dag 🙂Källarmannen, en sån mysig söndag du verkar ha haft! Nu tar vi en nykter måndag!