Satt inne ca ett år ,det var det bästa/sämsta som hänt mig.
Aldrig varit nykter sålänge,klar i knoppen ,glad ser allt i ett helt annat ljus.
Jag hoppas och tror att jag aldrig mer kommer dricka eller ta någon form av narkotika för livet är underbart när du e klar i huvudet.
Allt som alkoholen har förstört i mitt liv ,endast då jag dricker allt dåligt händer ,otrohet,fängelse mm mm.
Så tacksam för min nykterhet :)
Gott nytt år på er ❤️

Välkommen hit @Sober2024! Det låter som att du har varit med om mycket och att det har varit tufft. Men det är så härligt att läsa om den här vändningen och att nykterheten för med så mycket positivt för dig. Klokt att fokusera på det och se framåt! Gott nytt år och god försättning!

@Sober2024 Vilken resa du beskriver. Imponerande! Ett före & efter med massa livserfarenhet du kan göra massa spännande med. En sak är säker. All erfarenhet man samlar på sig kan plockas upp och användas på massa bra sätt. Har själv bytt karriärbana fullständigt. Hade jag inte haft min tidigare erfarenhet hade det jag gör nu varit mycket svårare. Erfarenheten från tidigare kommer väl till pass när man minst anar det.
För dig tänker jag ex. Du lär vara grym på att ta folk. Du har säkert gått igenom rätt svåra prylar. Det är en erfarenhet du kan plocka upp och nyttja på massa olika sätt. Man behöver ju läsa av folk i nästan alla roller. Där lär du ligga steget före i massa sammanhang.

Bra jobbat!