Vurpade lite i helgen. Men har blivit bra på att registrera antalet enheter (använder appen TryDry) och kan ändå se en positiv trend, vilket känns bra.
Idag stod jag på systemet för att köpa ”påfyllningssprit” till en av makens spritflaskor som jag nallat ur (skammen!!). Maken jobbar sent idag så mina fötter styrde mot vinhyllan, det fanns ju tillfälle att dricka lite i fred. Men - jag köpte inget vin. Och inte tog jag nåt av spriten heller. Det känns som en seger!

Slarvat med medicinen plus haft speciella tillfällen inbokade och konsumtionen drog iväg direkt… Gjorde bort mig igår kväll och det drabbade äldsta barnet på ett sätt som inte känns ok. Jag skäms som en hund. Låg vaken inatt med ångest och har mått pyton hela dan. Inget mer medicinslarv och nu siktar jag på ett helt nyktert februari. Känner mig beslutsam!

Sammanställningen för januari visar att jag hade totalt 7 alkoholfria dagar på hela månaden, och att jag drack totalt 108 enheter. Det ska bli väldigt intressant att göra sammanställning igen den sista februari.