Har haft långvariga o svåra alkoholproblem. Antabus nu senast men åkte dit igen då var sjuk o ej tog.
Mitt problem är att jag en relation med en man som gärna dricker löl eller vin varje dag kan hända någon dag tom. Vi har gjort det ihop mkt speciellt sista månaderna sen braka det rejält.
Han går iväg dagar o vissa kvällar o dricker och igår efter att pratat massor o han visste jag skulle ta antabus o att det varit så tungt mötte han upp mig kl4 full o öppnade en öl direkt....höll på att smälla av så sjukt triggade o blev ju förstås väldigt ledsen.han förstod ej iaf ej igår i sin värld . Jag kände mig så sjukt ensam...har mest krogvänner oxå så är svårt. Nu gick han igen. Vet det blir sent. Bara bet ihop för jag känner mig bara som den ledsna sura tråkiga kvinnan.
Sen plast det då han gick. Känner mig så ensam tom o tråkig då jag oxå vet hur lättsam o glad han blir.....
Därav skriver jag här. Bara 2a dagen nu men känns så sjukt jobbigt . Känner mig så utanför. Ha gott

Förstår att du har det tufft. Och att sluta dricka ger ju mentala abstinenssymptom som gör att man känner sig deppig. Men det går över, så ge inte upp. När du varit nykter en tid kommer du få energi att hitta nya saker att göra som inte kretsar kring alkohol. Tänk på vad du vill ha, att det är ditt val att vara nykter gör att du vet att du på sikt kommer må bättre.

@vila Alkohol gör att livet känns grått. Inget känns kul utan alkohol. Ångesten kommer ofta just från alkoholen.
Men det går faktiskt över som Kennie skriver. Stt sluta dricka handlar också om att bryta vanor och ibland relationer. Om alla du umgås med har alkohol som sitt stora intresse är det svårt såklart.
Men du är värd ett bra, lyckligt liv. Säkert har du drömmar som du skulle vilja realisera?
Dags att du börjar tänka på dig själv och kanske kan du få hjälp genom sjukvården eller via jobbet?
Det är värt att be om hjälp när man behöver. Kanske kan du prova Alkohol linjen här. Skönt att få prata med någon. Du kan vara anonym.
Fortsätt skriv och läs här också.
Här finns bara vänner och det kan vara mycket hjälpsam t.
Kram ❤️