Fram till för två veckor sedan drack jag nästan två - tre flaskor vin per dygn. Några glas direkt när jag kom hem från jobbet innan barnen kom hem. Sedan så smög jag hela kvällen genom att halsa ut boxen i skafferiet när ingen såg. Noll värdighet.

Av en slump så hamnade jag på sjukhus i cirka en vecka och kunde därför inte dricka. Det var vändpunkten för mig. När jag skrevs ut så bad jag om att få börja med antabus för att kunna fortsätta rida på den positiva vågen. Mitt livs bästa beslut.

Från att tidigare startat dagen med mycket ångestlindrande medicin, samt druckit dagligen, så är jag just nu nykter. Det har vara gått två veckor men skillnaden jag känner är enorm. Vilken känsla att inte ens behöva överväga att dricka. Jag kan ju inte tack vare antabus.

Jag lever på en endorfinkick just nu som alkoholen inte kunde ge mig. Trodde ALDRIG att jag skulle komma till denna punkt i tillvaron.

Visst vet jag att det är en lång resa framåt. Men just nu - jäklar så bra jag är!

@erik1830 Så härligt! Ja, du ska verkligen vara stolt över dig själv! Vilken otrolig vändning du gjort och vad snäll du är mot dig själv. Livet utan alkohol är ett härligt liv, man ser konturer och skönjer det vackra. Fortsätt så!❤️