@Rustning Det var roligt att höra att det går bra med dina nyktra föresatser! Känner igen den där kluvenheten inför dricka eller inte dricka. Själv har jag druckit, men tyvärr inte tyckt att det var så trevligt och avkopplande som jag hade hoppats. Vilken fin skillnad det har blivit på dina alkoholfria helger, jämfört med hur det kändes i början.

Glad Påsk!

@Denlillamänniskan Det tröstar mig på sätt och vis när du skriver att det inte var så himla avkopplande att dricka ändå när du väl gjorde det. Då vet jag kanske att jag inte missar så himla mycket. De positiva effekterna av alkohol är ju så kortvariga och sen mår man piss en lång stund. Det är ett ganska högt pris man betalar för det om man tänker efter.
Det var en knepig dag i dag. Knepigaste dagen på ganska många dagar faktiskt. Det är väl det här med den förestående ledigheten som bidrar till detta. Det är en ny situation för mig att köra en vit påsk.
Efter detta har jag gjort en resa och firat en högtid utan alkohol. Saker som för mig varit så oerhört förknippade med alkohol.
Men nu är bolaget stängt och imorgon är det långfredag. Då kan jag inte köpa någon alkohol. Har inte ens orkat titta om det är öppet då. Varför jag nu skulle det. Jag ska ju inte dricka något. Förhandling pågår. Jag förhandlar med mig själv trots att det redan är färdigförhandlat. Suck.

Fy fan va skönt att vara nykter. Det har gett mig helgerna tillbaka. Att vakna fräsch och utvilad kl 8 en lördagsmorgon är fan priceless… Det är inte en dans på rosor att vara nykter. Precis som livet inte alltid är en dans på rosor. Det går upp och ner och man har bra och dåliga dagar. Men de dåliga dagarna när man är nykter är alla fall bättre än de dåliga dagarna som onykter. Trevlig helg och kämpa! Det är värt det. 👍