Hej vänner. Vi fick köra in kissen till djursjukhuset idag, han var så medtagen så jag var väldigt orolig. De tror att han kan ha salmonella, men oavsett det behöver han få i sig näring. De lade in honom och satte sond ner i magen. Jag får hämta honom imorgon, men vet att sövningen gått bra. Hoppas sova lite bättre inatt. Det finns hopp!

God förmiddag 🩵 Efter att jobbat hela helgen och nu ledig i två dagar så blir ju måndag & tisdag som lördag & söndag. Så det här "helgen" blev vit 😅. Igår lite fix hemma & idag lite ärenden på stan bla byta ut tre kolsyrepatroner - snabb reflektion över hur mycket kolsyrat vatten jag släpade hem under åren utan en Soda Streamer! För att inte tala om all pant.

Jag är inne på min 4:e vecka här nu (5v i kalendern) och tycker det funkar hur bra som helst. Använder stödprogrammet och kalendern och tycker det känns så tillfredsställande att trycka dit en nolla. Nu stör mina E mig 😂 skulle vilja ha en fin nollinje MEN man kan ju bara vara noll om man bestämt sig för att vara helt nykter och det vill jag inte. 6E på 5v är verkligen inte hela världen.

Hur går det för er andra? ☀️

God morgon igen 🩵 Typ till mig själv 😂 Jag verkar vara lite ensam här?!
Dricker mitt tunnelbanekaffe på väg till jobbet. Märkligt schema den här veckan dag och sen resten kvällar. Inte konstigt att man inte får någon rutin i kroppen. Jag har vridit & vänt hela natten känns det som - men kom upp och känner mig pigg. Kroppen och knoppen mår verkligen bättre när man inte matar den med E.

Hoppas ni får en fin dag var ni är är och vad ni än gör

Godmorgon i kaffestugan. Det är annorlunda rutiner hör hemma nu när det också är kattsjukstuga. Han är hemma nu och vi sondmatat honom. Igår gick det bra men idag blev det nog lite för mycket.
Nåväl. Kaffet smakar bra, och jag jobbar hemifrån större delen av dagen. @Carisie Bra jobbat😊 med femte veckan av måttlighet !! Här är det som, önskar er andra en fin vårdag 🌷

@Påvägmothälsa Tack! Alltså det känns sååå skönt! Hoppas katten piggar på sig 🐈‍⬛
Tänk om man kunde jobba hemifrån? 😇 Ibland skulle det vara så skönt - eller kanske bara tanken att vara hemma som lockar 🙃 Att slippa monitorer & alla övervakningsljud. Att sitta i tystnad och ha nåt administrativt för sig istället.

Hoppas du får en fin em/kväll iaf 🩵

Godmorgon i kaffestugan!
Dricker gott kaffe framför datorn och morgontv. Ska jobba hemifrån idag, det är ganska så skönt att göra så ibland.

Önskar er alla i kaffetugan och kissekattar en finfin torsdag!

God morgon 🩵
Sovmorgon - jag älskar det!ligger & drar mig med en kaffe i sängen ☕️

Igår när jag gick hem i solen tänkte jag att det vore gott med en öl. Sen tänkte jag genast att det vore att onödigt öka upp frekvensen. Idag reflekterar jag över om alkoholfritt är ett alternativ eller en triggar? 🧐 Vet faktiskt inte.

En fråga också: i alkoholkalendern här står det att jag varit "nykter i en vecka" och "sedan 6/4" men det är ju nästan två? Någon som vet om den inte kan räkna eller om räkneverket bara "slår till" veckovis? 🧐

Hoppas ni får en härlig dag. Sänder en tanke till @påvägmothälsa och 🐈‍⬛. Nu ska jag dra mig en stund före kvällsskiftet i bunkern - det är ändå mulet & grått ute 🩶

@prinsessa Jobba hemma... det vore nåt det!!! Ibland önskar jag att jag kunde styra mitt jobb från en dataspelskonsoll - men det funkar ju inte riktigt så 😇 Önskar det en fin dag.

Hejsan i Kaffestugan! Nykokt kaffe har nu hamnat i termosen och här sitter man alkoholfritt i köket och dricker morgonkaffe. Har nu inga som helst planer på att införskaffa eller inmundiga någon enhet med alkohol. Ser mest just nu vin som en form av saft som är nedskitad med skadligt nervgift och hoppas verkligen att den känslan håller i sig även när man så småningom kan skriva att man varit helt alkoholfri på detta forum i ett helt halvår om bara drygt en vecka.
Ha en fin dag mina vänner!

God förmiddag kära kaffevänner. Har varit på ett återbesök för min egen hälsa och har nu sondmatat kisse med lite lite mat. Hoppas att han får behålla den! @Flarran Snart ett halvår, hurra för dig 🥳 @Carisie Jag älskar också sovmornar och kaffe på sängen. Nästan det bästa som finns. @prinsessa Hoppas arbetsdagen hemma fortsatt bra. Önskar er en fortsatt vårig torsdag. Här är det kallt....

God fm ☕️
Idag är en trött dag med för många omsomningar & väckt i fel cykel- vaknade med ett ryck och kände mig nästan bakis - vilket jag inte är. Möjligen baktrött utan etyl? Det var ju ett jävla arbetspass igår - typ passet från hell. Men det är bara att kasta sig upp i sadeln igen och gilla läget. Två kvällsskift kvar så jag har torsdag imorgon (lördag) för sen börjar min treledighet 😵‍💫😅. Förvirrande men sant. Hoppas det blir vettigt väder så jag får komma ut i sol på dagarna.

Hoppas ni får en härlig fredag kväll 🩵