Ett tag sen man var in här.. Klarade några veckor + hela påsken (där det dracks en del från övriga) så har man börjat falla tillbaka i gamla hjulspår... Förstår inte varför.. Men men, nya tag med en handlingsplan via KBT-samtal och program.

God morgon alla ☕️ snabb espresso för att vakna. Alltså jag sover så sjukt illa vid fullmåne 🌕. Har snurrat, vridit & vänt. Bytt kudde, lyssnat på podd - bytt podd och sen snurrat lite till. Sen började min wakeuplight att lysa = rise and shine ☀️ Känner mig allt annat än pepp på en arbetsdag men det är väl bara att slänga på en gnutta smink - fake it til you make it.

Det blir ytterligare en nykter onsdag i protokollet för mig. Hur ser er onsdag ut?

🩵

God morgon stora kaffegänget. Ledig morgon under ledig vecka. Skönt att vakna av sig självt. Fortfarande ur led efter förlusten av vårt husdjur men sakta lite bättre. Livet fortsätter oavsett om man vill det eller inte. Första dagen med en nolla i protokollet på länge igår. Klarade av det med hjälp av min underbara partner. Tar det en dag i taget. Önskar en fin onsdag !

Godförmiddag kaffegänget ingen nämnd ingen glömd🍀 @påvägmothälsa stor varm kram, det är en sådan obeskrivlig sorg när man måste ta avsked ett älskat husdjur. Och du har så rätt i att livet fortsätter oavsett om man vill det eller inte. @carisie "slänga på en gnutta smink" och "fake it til you make it" blir det för mig med. Väldigt opepp på jobb men det har gått förr så ska väl gå ikväll med. Är fortfarande en nykterhetsfaktor det där jobbet man har. @Suburra fantastiskt så många nyktra dagar! Du får ta en stödvila/siesta idag om det går. Ha en lugn dag alla kämpar i Kaffestugan☕🥪🍀

@Suburra Jättesmart att sätta nåbara mål som känns rimliga istället för att sätta ett mål man tappar sugen på innan man är halvvägs.
🩵

@Påvägmothälsa Skönt att du är tillbaka och nollan är skön att skriva in i kalendern tycker jag 0️⃣
🩵

@LillaVideung74 Yes! Drog till med eyeliner och rött läppstift 💄 ☺️ - roligare då man känner sig snygg. Heja dig ikväll.. jag har 4h kvar innan de släpper ut mig i frihet 🗽
🩵

Har en ledig dag och äter faktiskt min första lunch ute i naturen just nu. Det har varit lite för tråkigt väder för det så här långt. Jobbar ett par långpass efter den här lediga dagen men sen är jag faktiskt ledig några sammanhängande dagar 🙂
Ska försöka undvika enheter då. Ska passa på att stråla samman med träningskompisen och köra några pass och om väder tillåter vill jag ägna lite tid i naturen och kanske grilla.

Nu skapar vi en ny dag ☀️

@Natalia Gud så skönt det låter med lunch i naturen. Själv är jag instängd i en bunker utan fönster och törstar efter dagsljus! Som tur är det ju ljust när man slutar på em så här års ☺️

Jag ska kvista förbi Claes Ohlson & hämta ett paket efter jobbet och kanske hitta nåt mer kul... nya flaskor till Soda Streamern kanske... och fler självvattnande örtkrukor kanske?! 🤔

Ha en fin ledig dag
🩵

Hejsan där i Kaffestugan! Ibland behövs det då inte några enheter med alkohol för att uppskatta tillvaron i det mer enkla. Hade just tagit en slurk med kaffe och då kom en låt på radion med Rockabillygruppen, Crazy Cavan. Hade inte hört deras låt – Sweet Baby Jean på rätt länge. Men nu är den införlivad i musiksamlingen på datorn. Samlade mycket musik inom genren Rock N Roll förr och kanske finns rent utav deras platta i nån back, men det var ju så längesen som man brydde sig om annat än att dricka en massa jox så orkade inte leta upp plattan i samlingen. Ha en fin och nykter torsdag mina vänner!

Jaa @Flarran 🙂
Trots att jag dricker för ofta tycker jag bäst om att avnjuta, situationer och dagar opåverkad. Uppleva känslor och glädje på riktigt. Jag kan absolut ha kul med alkohol men avnjuter inte saker på samma sätt som opåverkad.

God kväll alla ... två nätter av kass sömn 🫨 Först skyllde jag på fullmånen men nu kan jag ju inte skylla på den utan ska göra ett seriöst försök att lägga mig tidigt och sova för klockan ringer 5.15 = sista passet i bunkern för veckan ☺️. Sen kommer lite trevligheter som fredagskväll på tu man hand med maken, tjejmiddag på lördag & sen ska vi uträtta lite ärenden på söndag och chilla & laga mat medan vi planerar för veckan. Jag var inne på bolaget & köpte en flaska bubbel åt lördagens värdinna - det var länge sedan jag besökte ett sånt! Bara ett konstaterande - konstaterar även att jag kom ut med just en flaska och inget mer.

Bara så för idag hoppas ni haft en fin torsdag ... nu 🚿

🩵

God morgon i stugan ☕️
Ligger i sängen och tittar ut på snön på taken och regnet som faller och tycker att den här dagen borde jag få spendera under täcket. Var uppe och gjorde espresso åt maken & mig - men han har snoozat om och snarkar 😴. Fast han är så fin så det är mer än OK... och vill ha kall espresso så 🤷🏼‍♀️

Idag blir ytterligare en dag i bunkern och sen hem & ta helg - kan knappt vänta 🥰😉 Funderar på vad kvällsmaten ska bestå av 🥳 och det blir nog råbiff 😋 Först tänkte jag charkbricka - vi brukar fira lite med det när vi är ensamma hemma. Men så kom jag på att jag kommer att vilja ha bubblor då och eftersom jag ska på tjejmiddag vill jag lägga min budget på den. Just nu känns den såååååå snål eftersom jag vet hur det brukar vara vid de tillställningarna - men det är bara att hålla ihop och checka in på mig själv. 🥰 Vad bjuder er helg på?

🩵