@ensamobesviken Det är nog remiss som gäller men se till att få en tid snabbt till vårdcentral. Läkare kan skriva ut naltrexon vet ej angående antabus. Bra att du söker hjälp det löser sig. Försök ha ett längre uppehåll 3 tom 6 månader . Låter länge men går lättare med tiden. AA passar endel ( inte mig ) men läsa i denna tråd är bra .

@ensamobesviken, du har redan fått många varma och omhändertagande kommentarer här. Så fint! Vi rådgivare vill också förmedla att vi sett det du skrivit om ditt mående. Jag har skickat ett personlig meddelande till dig, läs gärna det!

Allt gott,
Miriam

Fortsätter att dela mina tankar här. Tiden kryper fram. Hunnit vara på två möten idag och ikväll ska jag på ytterligare två. Jag behöver prata med likasinnade. Men jag har fortfarande så dystra tankar. Känner mig så hemsk som människa, som inte förtjänar detta jordeliv. Fruktansvärt!

@ensamobesviken vad starkt att ha varit med på två möten, hoppas de andra två också blir bra. Ut med allt, det förgångna är liksom gjort men framtiden har du all möjlighet att påverka. Och att ta hjälp på vägen är så bra!!! 🥰

Inne på mitt tredje dygn som nykter. Mår så dåligt över de skuldkänslor som jag har. Har skrivit till en person mycket grovt elaka saker för ett par dagar sedan att jag tror hen säkert kommer polisanmäla mig för ofredande eller dylikt. Vet inte vart jag ska ta vägen. Hade helst druckit men jag har hållit mig ifrån. Har även hunnit skaffa sponsor och vi ska snart börja med stegen. Men jag vet inte om skuldkänslor samt oro för polisanmälan kommer ta över…