Jag sitter inlåst på min toalett på ovanvåningen med fönstret öppet. Jag hör hur festen börjar bli mer och mer högljud. Fest hos oss utan att jag fick vara med och bestämma. Jag skulle gå till jobb och sa till min sambo om de andra ska göra något i kväll så kan vi väl höras och se om vi kan följa med. Det gick från det till fest hos oss med 15 Pers på grillat. Skratten är jobbiga. Kommentarerna är vassa. Nu sitter jag på toa med ett glas vin i handen och en ångest hos heter duga. Orkar jag hålla emot eller? 2 glas vin är min gräns.

Jag drack mer än 2 glas vin. MEN jag har ingen ångest. Jag har som mål att dricka måttligt och jag har inte druckit på 28 dagar. Det är för mig en bedrift. Det jag ser som ett problem med gårdagen var att jag inte hade alkoholfria alternativ hemma. Jag hade sett fel i kylen och till nästa gång ska jag ha det hemma. Man kan skylla ifrån sig bäst man vill men det är en bra början för mig. Jag har levt så länge med detta och provat olika vägar att gå så därför vet jag vad som fungerar och vad som inte gör det.

@Nuskadetske2024 vet du vad? Det är jättebra att du inte har ångest då gick det bra! ♥️ klokt att ha alkoholfritt hemma, de har jag tänkt ha också för att kunna hälla upp en öl så ingen ser att det är alkoholfritt för jag är inte redo att kasta mig ut och öppna upp mig.

Härligt att inte ha druckit på 28 dagar innan dess 🥰

@roppåhjälp jag är inte riktigt redo att öppna upp mig för mina vänner heller.
Men nu till helgen blir det resa med fest. Och vi ska snart packa bilen. 30 personer tillsammans i 4 dagar med en nykter alkoholist. NU ska jag klara det. Jag vill så gärna gå till jobb på måndag och vara stolt över mig själv. Hoppas! Hoppas!