Idag är de full rulle med kalas och körningar, önskar er en fin lördag ( för det är de va?) känner mig helt vilsen av långledigheten och inte alls koll på vilken dag det är riktig. Ledigheterna går alldeles för fort i alla fall 🌸

@roppåhjälp Bra tankar och att ge dig själv egentid också. Kan känna igen mig från när barnen var små om att alltid finnas tillgänglig. Tänker att man också lär barnen lite självständighet genom att låta den klara sig själva en stund. Det växer de av. Också att man visar dem att egentid är viktigt, något de sedan själva kan behöva och ta sig tid till när de blir större. Så vi föräldrar får visa dem vägen till att bli självständiga och att ta hand om sig själva, vilket egentid innebär. Så försök att inte ha dåligt samvete. Om du mår bra så mår även dina barn bra, och de vill de ju❤️

@roppåhjälp Tack 🙏🏼 Jag älskar ju faktiskt mitt jobb och vill aldrig göra nåt annat. Jo kanske vårdlärare 😀

Så skönt med reflektion - allt kommer att lösa sig fint för dig ❤️
🩵

@Carisie härligt ! Jag har också jobbat många år med människor (inte sjukhus dock) men valt annat nu då det är så dåligt betalt :(

Hoppas och tror det också! Bara jag får min egen tid så tror jag saker kommer bli bra 🥰

Oj så fort en långhelg går och vad man längtar efter semester nu och tid med familjen. Sa till sambon att jag inte dricker en droppe på midsommar när barnen är med. Känns skönt att ha sagt de så jag någon vet det så jag inte kan ångra mig. Hoppas på sol och värme och massa lek mer barnen 🥰

En morgon med några minuters reflektion innan allt kör igång är skönt. Ligger och tänker på hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden. Vill att den ska innehålla mer tid med vänner, till vardags. En fika för, lite häng här osv ch min egen tid för läkning såklart.
Önskar alla en fin måndag 🌸

Prioriterade några träningsövningar ikväll och sinnet känns redan bättre. Hade först dåligt samvete för att jag knappt sett ena barnet men vad de gjorde gott de 15minuterna av att fokusa på min kropp!

Har varit så oerhört trött på eftermiddagen idag och småätit både godis och smörgåsar och vanligtvis brukar jag må dåligt över det men idag kände jag istället att det var just de jag behövde denna dag och ingen ångest över det. Har en historik med ätstörningar (intressant att många här inne har haft sådan problematik tidigare)

Funderar på och ska lyssna mer vad just alkohol gör med kroppen. Känns som de kommer vara en motivation för mig att dricka måttligt eller kanske inte alls.

Tuff dag idag just trötthetsmässigt men nu efter de få övningarna jag gjorde känner jag mig piggare och gladare, att de bara ska vara så svårt att komma igång med sådant och prioritera det! 🥰

Hoppas alla har haft en fin måndag 🌸

Idag borde jag ha kört de där övningarna, eller möjligheten finns ju fortfarande men idag är jag så fasligt trött, tvättat och smort ansiktet så har ingen lust att bli varm och göra om det med dyra krämer, det är väl en bra ursäkt? 🤣 nä nu när möjligheten ges väljer jag idag att kika in här och läsa lite olika trådar om hur det går för mina medmänniskor.

Hoppas alla har en fin tisdag kväll 🌸

Undra om man kan följa trådar här inne? Känner att jag inte riktigt hänger med i andra trådar och hade velat på något sätt att de syntes och om man kunde följa, är de någon som vet?

Idag satt jag i bilen först på morgonen och talade illa till mig hjälp och ifrågasatte mig, slutade med ett litet skratt. Hjärnan är allt bra märklig.

Sedan i bilen igen kände jag åh så gott de hade varit med ett glas vin, nä en flaska vin gärna. Varför? För att sova dåligt? För att känna dig lite dålig dagen därpå, är de så gott? Nej tack hoppar det!
Intressant när man börjar prata med sig och ifrågasätta sina egna tankar 🥰

@Carisie åh tack! 😍😍 ska leta upp lite trådar så fort tillfälle ges.

Ja de va bra 🥰
Imorgon kikar jag nog inte in alls kommer vara fullt upp men inget intag av A.
Har en planerad tillställning nästa helg igen, barnfritt och då är målet att välja lägre halter av A för att det inte ska susa till.
Hoppas alla ha en bra torsdag och får en fin fredag. På lördag hoppas jag kunna kika in men även få möjlighet till en promenad eller lite träning ifall regnet inte öser ner förstås

Hann visst in här ändå. Tog en alkoholfri öl idag (visade sig va 2,2 sen) lämnade den då jag inte gillar att dricka något när jag ska köra samma dag. Försök av anhörig att få mig att ta ett glas bubbel (du ska ju inte köra förrän om flera timmar) inget som jag börjat med nu men avstår alltid oavsett om de är flera timmar emellan. Men reflekterade över ”tjatet”

Idag har jag en klump känsla i magen. Inte på grund av något gällande A utan mer förhållande mässigt. Magkänslan säger att något som kommer göra mig sårad kommer komma upp till ytan då sambon varit ovanligt ångerfull, ledsen osv. Han säger att de inget är och jag har sagt att då får jag tro på de med magkänslan säger något annat. DOCK tror jag inte det är något allvarligt i sig utan snarare något han övertänkt och mår dåligt över men att de garanterat kommer göra mig ledsen. Hoppas såklart jag har fel 🙏🏻
Vi har ju även haft de väldigt tufft denna våren med mycket runt om kring och relationsmässigt så de kan ju ha kommit ikapp även hobom. Jag har ju gråtit flertalet gånger under våren medan han kört på och jag har dövat på fel sätt med A.
Men usch när man har den känslan och undrar om något kommer komma och de verkligen känns så i hela kroppen.

Hoppas jag vaknar till mindre ångest imorgon och inte känner mig så ledsen och har denna klump i magen.

Hoppas alla haft en fin fredag

@Carisie god förmiddag. Den är magkänslan är läskig för nog fan hade den rätt! Och det var sårande… ingen otrohet men mer sårande än vad jag faktiskt trodde.
Känner mig så tom. Det är upprepande tillfällen saker kommit upp till ytan kring andra som sårat mig. Känner mig inte som ett förstahandsval för min sambo och har börjat ifrågasätta relationen rejält nu. Orkar jag de här? Jag förtjänar ju att känna mig älskad och inte vara orolig eller osäker. Att jag är svartsjuk är inte konstigt när saker kommer upp till ytan, lögner…
Fan vilken morgon. Känns som jag har världens baksmälla. Huvudet bultar.
Tog bilen iväg och kände fan vad jag vill supa till och döva allt, jag orkar inte må såhär… Men nej! Inte ska jag straffa mig för att någon sårat mig så de kommer jag inte göra.
Skrattade lite åt hjärnans tanke att den direkt ville fly nu när jag blev ledsen.
Jag har åkt en sväng, handlat lite mat och nu hem igen för att rå om barnen.
Mycket tankar, bör jag va ensam? Kommer jag känna mig som hans första val någon gång? Kommer jag kunna lita på honom fullt ut? Jag vet inte… fan för kärleksrelationer. 🤮

@roppåhjälp Man vet för att man känner sin partner. Man märker skillnader i deras mönster. Sättet de rör sig hur de kanske går undan. Bryter rutiner. 💔

Jag "hör" vad du säger och jag kan säga att jag vet hur det känns. MEN ...varför ska du orka att inte vara ett förstahandsval? Varför ska du orka med din svartsjuka som grundas i att din partner inte är ärlig mot dig? Du förtjänar självklart att älska och att älskas! Du borde inte ha huvudvärk eller vilja fly in i alkoholdimman - du behöver inte dricka för du har klarat dag 4️⃣ allt börjar lägga sig.

Jag har ingen aning om vad som utspelat sig men jag undrar hur din sambo reagerat om situationen varit den omvända? För om han skulle tycka att det var helt okej så ..?

Jag finns här.. och glöm inte att du är värdefull
🩵

Ena saken som kom fram som han ljugit om är enligt honom på grund av att jag är så svartsjuk. Jo men varför är jag svartsjuk då har jag frågat honom! Jag har skäl till att vara det och så fort jag börjar känna mig trygg kommer någon ny skit fram.
Nä jag ska förstås inte orka att inte va ett andrahandsval eller inte orka min svartsjuka på grund av att han ger mig skäl till det.
Jag är så trött på att må dåligt!
Tänker såklart mycket på barnen att vi måste försöka men jag kommer inte stanna hur länge som helst om det ska vara såhär. Jag vet att jag klarar mig bra själv, det är inga konstigheter.

Min sambo hade nog aldrig stannat och försökt ifrån första början. Jag har varit en ihärdig jävel och till slut blev de vi. Tycker att jag förtjänar ärlighet.

Nä jag känner inte de behovet nu. Tanken kom ungefär 1 sekund.

Ifrån att jag skrev förut och nu känner jag mig istället arg. Nä förbannad! Varför utsätter han mig för saker som sårar mig, varför ljuger han?

@roppåhjälp Nu satte jag ett "förvånad frust" i halsen.
"Min sambo hade nog aldrig stannat och försökt ifrån första början. Jag har varit en ihärdig jävel och till slut blev de vi. Tycker att jag förtjänar ärlighet."

Kunde lika gärna varit jag som skrivit för många år sen. Det är gaslighting.
Intalar en att inget händer medan det i själva verket pågår en jävla massa aktivitet. När sanningen uppdagas så är det ditt fel att han ljuger. Fy fan vilken resa jag fick tillbaka i tiden.

Arg är bättre än ledsen. Ibland inkluderar ett beroende även ett medberoende. Inte nödvändigtvis till en person som missbrukar en substans. Mitt ex (från en annan tid) var nykterist men med ett "missbrukarbeteende" och jag blev av oklar anledning beroende av honom, av oss, vår relation med snedfördelade roller. Det var som att leva i "jag gör som jag vill och du gör som jag säger" plus att allt alltid var mitt fel tex han blev arg - mitt fel. "Jag vet vilka tår jag ska trampa på för att han ska bli arg på mig".

Usch.. förlåt det långa meddelandet - fick en flash och blev skitarg 🤬 trots alla år som gått. Arg på mig som inte fattade tidigare.

Nu säger jag inte ATT du har det så - det fanns bara likheter som jag gick igång på.

Förlåt
🩵