Gick in in i ett nytt förhållande för 2 1/2 år sen. Världens snällaste man, när han är nykter, och en otroligt lättstött och aggressiv när han dricker.
Han är kraftigt alkoholberoende och dricker dagligen. Det går bra till vardags på arbetsdagarna när han håller det på låg nivå och dricker sakta så han inte blir onykter, men så kommer helgen...
Då "måste" man köpa en platta starköl och gärna ett gäng 6,8 också. Och detta måste vara slut på söndagen annars är helgen helt i onödan typ.
Han har dragit ner, när vi träffades så kunde han även hälla i sig whiskey och/eller renat och vart väldigt full. Numera är han "bara" salongsberusad och folk som inte känner honom så bra skulle nog inte märka att han är full, men jag märker direkt på långt håll.
Jag jobbar i livsmedelsbutik och jobbar mycket kvällar så han dricker upp det han köpt med hem innan jag kommer hem och då oftast ute i verkstaden så jag inte ska se.
Han är otroligt kärleksfull och vi har många gemensamma drömmar inför framtiden men när han är full när jag kommer hem kan jag inte vara trevlig utan blir bitter och ganska otrevlig. Då behövs inte mycket för att han ska tända och bli arg, skrika elaka saker och kasta saker. Han blir aldrig fysisk på mig men det slås sönder grejer i huset och det slutar alltid med att han går och lägger sig. Nästa dag beter han sig som om inget hänt.
Ni alla känner nog igen historien. Jag har växt upp med släkt och familj med alkoholproblem så man tycks ju dras till det istället för att hålla sig borta. Krävt att det måste bli ändring annars måste jag flytta, problemet är bara att jag hyr ut mitt hus och det är ganska lång uppsägnings tid. Hade jag kunnat hade jag packat och åkt för länge sen.

Säg upp kontraktet med de som hyr huset direkt idag och ordna tillfälligt boende under tiden.
Spring..
Gällande drömmar så kanske de inkluderar barn och det är inte möjligt alls i denna relationen eller hur?

Var rädd om dig o bryt all kontakt så snabbt du bara kan ❤️

Undvik konfrontation så han inte blir aggressiv -steget är inte långt från att kasta saker till att skafa dig även fysiskt - han vet förmodligen inte vad han gör när han är onykter. Gå inte i gräl, ta gärna med någon när du hämtar dina saker.

Jag håller med ovan, du behöver planera. Säg upp hyresgästerna enligt konstens alla regler och kolla upp tillfälligt boende om det behövs. Var rädd om dig!