@ElleW Hej 👋🏼
Ledsen att det tagit tid med svar från mitt håll. Jag har prioriterat att hålla nollan och umgås med familjen. Det är väl det senare som upptagit min tid. Nu är jag hemma igen och vi har precis varit & tittat på sonens nya lägenhet han flyttar in i under veckan.

Jag har under semestern bevisat för mig själv att jag inte "måste" dricka för att alla andra gör det. Noll slentrian. Har upptäckt nya sidor av hur jag brukade dricka och är glad att jag inte gjort det 🙏🏼

Hur går det för dig?
🩵

@Carisie Glad att veta att du har vintersemestern att se fram emot, två veckor är på tok. Strålande duktigt att avstå helt. Det gör inte jag, men kvantiteten är minimal. Jag har inte diabetes men värdena är förhöjda. Det var inte längre tal om leverröntgen. Och i och med det här släppte ångesten över min hälsa - för den här gången … nu är jag i slutet av ”min” vecka ( som i praktiken krympte till tre dagar eftersom min man glömt viktiga saker hemma, inklusive saker jag packat ner och han plockat upp igen …😆) Tiden innan var också jobbigare än på länge, det blev inte ens någon träning. Tränat och promenerat har jag i a f gjort och sedan ett par dagar tagit itu med det jag verkligen vill göra, men oftast får stå tillbaka av olika skäl.
Vet du, en av de saker jag tycker är svårast med att åldras är, att inte veta hur länge orken räcker. Vågar jag sätta igång med olika projekt?
Men idag är det min egen dag. Och jag kommer inte att ”behöva” någon alkohol. Inbillar mig dock inte att jag är ”botad”. Tack för allt stöd!

@ElleW God morgon 🌸 Usch ja - har drömt mardrömmar om jobbet. Allt från att inte hitta kläder som passade till att jag råkat ta sömntabletter på morgonen och var livrädd att verka hög eller somna på jobbet. När det kom en ny patient saknades slangar till respiratorn och inga EKG-kablar fanns plus att det hängde gamla blodiga infarter på sänggaveln 😂 Jag tror verkligen inte jag vill gå & jobba idag 😅

Skönt att din oro för hälsan har släppt. Alltså det här med ork och att åldras - jag känner ju av det redan nu. Jag orkar inte vara uppe på kvällar/nätter. Nu under semestern precis som annars är jag den som lägger mig först. Men jag har också slarvat med kosten och motionen under hela vintern/våren. Dels pga semester & lathet - men också för att jag under flera veckor var sjukskriven med en parasit i magen 🦠 Blev inte så pigg av det.
Men om du drar igång ett projekt - måste du slutföra det på en viss tid? Projekt är bra 🙏🏼 Du kanske kan ha ett?

Jag behöver inte heller nån alkohol - skulle ev bli dålig stämning om jag kom påverkad till jobbet?! 🤦🏼‍♀️ Njut av din dag!
🩵