För en vecka sedan var de fest i stan. Jag hade förväntningar på en kul kväll som slutade i total katastrof då jag blev så full att jag blev utkastad, minnesluckor och sviker mina vänner. Ångesten ligger som en tung filt över mej. Har alltid haft problem med kontrollförlust och försökt skärpa mej. Men de här var droppen. Jag har skämt ut mej totalt. Vill bara gömma mej under en sten i resten av mitt liv.
Sist jag kände såhär var för 9 månader sen då jag spårade, lovade att skärpa mej och de har gått bra tills nu. Bara att inse att man inte klarar av det. De är vid fest tillfällen jag går över gränsen och tappar kontrollen, dricker alldeles förmycke blir gränslös och odräglig.
Nån mer med liknande problematik som vill hänga på? Stötta och prata av sig? De måste va sista gången nu!

@Alice82 känner så väl igen.....man blir dum o dryg när man bara vill ha lite roligt. Skriver o säger saker till folk man bara vill glömma.....Eftersom jag tar peth prover för körkortet har jag numera lååånga uppehåll från mitt kära vin o det är tufft men guuuud va skönt att veta varje morgon vad man gjort o sagt.....trillar ju dit efter varje prov för då vet jag ju att jag kan dricka o sen göra uppehåll inför nästa prov. Men slutar inte alltid så bra för mig heller. Har ju problem det är bara så men är på väg att minimera katastroferna o undrar varje gång varför jag gör såhär

Det är de som är så sjukt 😔 att man är så medveten till en början. Ändå, nånstans går de käpprätt åt skogen ibland. Jag tänker inte lova mej själv nått den här gången. Bara minimera festerna och sen lägga upp varje tillfälle som ett projekt. 1,5 vecka har gått och jag har fortfarande ångest.
Förlorade du körkortet pga av alkohol? Eftersom du lämnar prover? Jag hoppas de går bra och att du snart får de åter.

@Alice82 gud känner igen mig så mycket!! Har exakt samma problematik. Antal gånger min sambo fått ta hand om mig för att jag ska komma hem är skamligt många. Älskar egentligen fest , blir glad, pratig och aktiv när jag dricker - och så ibland så går det över gränsen och jag får minnesluckor, spyr och spårar. Det är fruktansvärt