@maria1234 Det går alldeles utmärkt. Den sjuka kraft den där rackarns drogen har kan få en till massa dumt. Har hittills inte träffat någon som blir smartare av att dricka. Du är långt ifrån ensam. Där jag är består 25% av mathyllorna av alkohol. Det är ju ingen slump. När jag tittar i folks korgar ligger det typ 25% alkohol där.

Synd att det blivit så skambetonat. Detta samtidigt som folk med sådan enkelhet svingar ner flaska efter flaska i sina korgar. Där syns inte baksidan. Den visas inte upp någonstans... Det sköter man i sin ensamhet.

Typ allt blir bättre när man slutar. Idag efter flera år som alkoholfri förstår jag inte hur man kunde tycka att fira semester onykter kunde anses som semester. Man blir ju så seg, urlakad och enkelspårig.

När man verkligen bestämmer sig så börjar en fantastisk resa i självförverkligande. Man lär känna sig själv på nytt. För mig var det som att dras tillbaka då jag var 16 och börja om igen. Så många känslor som man fått återuppleva. Så mycket enklare det blivit att ta sig fram i livet. Du har allt att vinna när du börjar resan!