Bestämde mig för en månad sedan att inte dricka alls. Som tidigare gånger har det gått bra i början. Efter en månad har min målsättning börja glida....drack 2 starköl och två folköl igår. Det är väl i och för sig inte galet mycket och kan kanske räknas som normal konsumtion. Men idag ångrar jag mig. Det påverkade min sömn och idag känns det inte bra. Inte för att jag är bakis, men ändå.... Skönt ändå att reflektionen finns där och jag inte tyckte att detta var najs...

Hej 👋🏼
Skönt att du inte gillade det även om du inte blev full. Jag hade en liknande upplevelse, fast omvänd, då jag och maken tog en spontan öl i solen - jag blev påverkad av EN enda öl. Mådde dåligt över att jag blev påverkad eftersom jag inte önskar att bli full. Ville bara dricka den där ölen i solen. Jag var sur och irriterad i flera timmar på em/kvällen & låg på knä ute på balkongen och planterade växter. När det väl släppte var jag så lättad och glad. Hade det inte varit för att min make köpt ölen i flaska hade jag trott att jag blivit drogad. En absurd känsla.

Hur går tankarna nu då?
🩵

@Carisie
Det var inte särskilt angenämt....förstår inte varför jag älskade att bli onykter förut. Jag kan tänka mig att ta ett glas, men absolut inte bli onykter!

@Chrij Jag kände exakt likadant! Varför var det här nåt att sträva efter. Förr var det ju en skön känsla av att bli berusad och på en liten mängd. Nu - not so much 🤢
🩵

Mitt problem ligger i att jag går från noll till hundra. Jag blir onykter i en handvändning.
I alla fall känns det så för mig men min sambo kan se när jag börjar bli full. Men han säger inget. Så jag körde varannan vatten för jag kunna bromsa det.
Hoppas ni alla får en bra lördag.
Kramisar