Det har nu snart gått en första månad utan alkohol och det har gått överraskande bra och inga stora hinder i min väg men det är ju bara i början såklart.

Från att kunna sänka en box vin på en kväll till att uppskatta de alkoholfria alternativen som överraskat mig positivt! Igår trodde jag att det skulle bli en stor utmaning att träffa ett stort kompisgäng (ja de är glada i alkohol men kanske mer måttliga än vad jag varit förut) då beställde de in en kanna sangria och det visade sig att de hade en alkoholfri variant som såg precis lika ut och smakade likadant (bad en kompis smaka som drack den med alkohol) så det positiva var att den var billigare, smakade gott och inget vinglande hemåt pågrund av alkohol, snarare av lite glädje :)
Det som gör mig glad är att de alkoholfria alternativen faktiskt har utvecklats väldigt långt, är nämligen så trött på cola zero och citronvatten (bye bye tänderna typ... haha)

Mitt mål är inte att sluta helt med alkohol, jag önskar och hoppas att jag i framtiden kan njuta av ett glas vin/bubbel och att det stannar vid ex. två glas på en middag eller dylikt..

Jag kände väl mest att jag ville skriva av mig lite då jag inte har så många att prata med.

Ni är fantastiska alla ni som är här och era texter är givande att läsa, så hejja mig och hejja er!
Har ni också upplevt att de alkoholfria alternativen har börjat förbättras?

Hej hej 👋🏼 samma för mig. Vill också ta ett enstaka glas till speciella tider. Inga mer karattfyllor. Men jag har också tydligt sagt att jag känner inte samma motstånd inför att stänga dörren till alkohol helt om det skulle krävas av mig 🩵