@Kirskål jag räknade på det, fjuttiga 300 spänn i veckan (kag brukade dock dricka för mer än det) blir 15 600 på årsdagen. Jag har en ceremoni på onsdagar. Istället för bolaget åker jag förbi en bankomat. Katjing, 300 kr tack så mycket.

Vill ha det i sedlar för mig känns det mer på riktigt så…gillar inte lika mycket att flytta på siffror och mellan olika konton.

Sen är det kul att ha ett hemligt kuvert i strumplådan 😂

Jag är så trött om kvällarna!
Mer energi än vanligt genom arbetsdagarna och det är jag glad över.
Men kvällarna....
Jag är tacksam för att jag bara har ansvar för mig själv. Jag äter, rastar hundar. Sen pratar jag i telefon och/eller stickar. Lägger mig före kl 22 och slocknar. Diskar gör jag var tredje dag och dammsugaren vid behov. Thats it!
Dag 16 idag, det går bra så här långt!

@Hjärnklar Grattid till 16 nyktra dagar! 🥳🥳🥳 Jag var också snortrött på kvällarna, och morgonpigg som sjutton, studsade ut sängen nästan. Jag tror att vi har en massa sömn att ta igen, och att vi verkligen känner hur trötta vi är när vi blir nyktra.

Det planar ut lite med tiden, nu kan jag vara vaken till midnatt om jag vill, och sova till 8-9 åtminstone. Men oftast går och lägger mig kl 22, vardag som helg. Jag har dock ett jobb som periodvis gör att jag jobbar till kl 22.45, så jag är glad att jag kan hålla mig vaken till midnatt om jag vill. Svårt att sköta jobbet annars.

Kram 🐘

@Andrahalvlek tack!
Jag vet att jag kört på höga växlar under lång tid, med stora förändringar att hantera samtidigt. Där sömnen naturligt borde haft stor plats, men fick stå åt sidan.
Nu kräver kroppen återhämtning så väldigt tydligt. Och jag försöker ge den det.
Ha en underbar dag!

3 veckor
Idag är första dagen på min fjärde nyktra vecka! Fortsätter sova massor.
Men klarare blick, raskare steg och mer energi genom dagen. Utom då efter kl 16.30 då vill jag bara gå och lägga mig!

Fortsätter projekt undersöka relationen till alkohol. Inga problem med barhäng och aktiviteter där det annars varit självklart med alkohol. Jag beställer annat och ingen annan verkar bry sig. Det är som vanligt mest i det egna huvudet hindren finns...