Dag 11 och jag har lyckats vara helt utan A hela tiden. Känner inga fysisk förändringar. Är trött. Dåligt med energi och börjar fundera på om det skulle fungera med bara två tre glass rött till helgen. Vet att det inte går. Läskigt att tankarna kommer.

@h20 Jag har varit nykter ungefär lika länge som dig och jag känner också mest trötthet och första veckan var jag extremt lättirriterad. Tyvärr tror jag att vi får finna oss i tröttheten några veckor men jag är övertygad om att det snart kommer vända och bli lättare och lättare. Tar du de där glasen rött i helgen är du tillbaka på ruta ett och tröttheten och måendet kommer bara bli sämre. Ta inte första glaset, du kommer aldrig ångra morgonen efter att du är nykter!
Håll i en dag i taget eller en timme i taget om det behövs! Var aktiv här på forumet, det hjälper i alla fall mig väldigt mycket!

Hej @h20

Att fantisera om ”ett par glas” tror jag är ganska vanligt i början och då gäller det att stålsätta sig och mota bort den där alkoholdjävulen. Jag brukar tänka på allt det positiva med att låta bli, för visst vaknade vi utan bakfylla och ångest idag…det är rätt oslagbart eller hur :)

Jag kommer ihåg att du var på kräftskiva förra helgen och lät bli, tänk tillbaka till morgonen, hur det kändes det att vakna klar i skallen och stolt över att du fixade det!

Det blir bättre, håll ut lite till så ska du se att dessa tankar kommer bli lättare att hantera. En dag i taget.