@B.Å Stort grattis till 60 dagar utan A🥳🙌Jag har ett mantra som är väldigt viktigt för mig då jag vet av erfarenhet att jag inte kan dricka måttligt. Mitt mantra är……. Avstå alkohol tills döden skiljer oss åt. Det kanske låter hårt men för mig är det en trygghet att jag aldrig mer ska dricka A. Jag har druckit färdigt. Önskar dig en skön helg🤗

@B.Å Jag tycker du ska prova syjunta och varför inte syjunta med bokcirkel när du ändå är igång?
Även om du bara känner en eller två som vill så känner kanske den andra någon mer som ni kan tillföra senare. Det är ju trevligt att bara vara två till att börja med, men gissar att det kommer att växa. Om alla dina vänner mest dricker så blir det ju väldigt trist med tiden….
Jag startade bokcirkel på det viset och är numera goda vänner allihop, vi diskuterar ju böcker och livet och världen i flera timmar när vi träffas. Man kommer snabbt in på livet på varandra….
Så ibland träffar jag en eller två för att lyssna på någon musikföreställning, träna eller gå promenad. Jag är också med i en kör (jättekul) där jag också fått många vänner. Så det går bra att skaffa nya vänner hela livet.
Man måste bara engagera sig i något som man gillar att göra.
😀🌻