God morgon ☀️
Solen skiner in genom fönstren och en ny dag har kommit till en tant i rutiga sängkläder 😅
Har sovit som en sten och vaknar pigg och utvilad. Det är så himla skönt att slippa den oroliga alkoholsömnen och att vakna med ångest i vargtimmen. Idag blir en nykter och produktiv dag 🙏🏼.
🩵

Kvällsavstämning ✅
Det blev en låg dag idag. Har legat i sängen och sedan soffan med huvudvärk fortfarande. Sist jag hade ont i huvudet så var det Covid. Jag är iaf hemma från jobbet och då får det vara så. Lite surt dock eftersom jag skulle sjösätta min nya träningsplan den här veckan ☹️ Det får anstå! Det är inte utan att jag längtar efter gratismotionen jag kommer att få när jag promenerar till nya jobbet!

Nu har jag spätt på med ytterligare droger mot huvudvärken och krupit upp i sängen! Hoppas jag vaknar utan huvudvärken. Lägger mig med en nolla 0️⃣ i bagaget iaf.

Hoppas alla haft en skön dag
🩵

@Carisie Krya på dig, hoppas det släpper tills imorgon och att du får sova riktigt bra inatt!
Lyckost som kommer få promenadavstånd till nya jobbet! Det skulle jag verkligen önska mig. Teoretiskt skulle det funka att promenera men jag hade nog fått gå ned till halvtid för att hinna med🤣! 🥰

@Ny dag Tack 🥰 Alltså jag får inte promenadavstånd... måste ta tuben till en annan station och det går bussar fram men jag tänker att jag ska ta promenader och inte buss - om det inte vräker ner förstås. Sen ligger det ett gym, samma kedja jag tränar på, tvärs över gatan med öppettider som gör det möjligt att träna före jobbet 🏋🏼‍♀️

Dessutom behöver jag bara gå upp 10 min tidigare pga behöver inte byta fr tuben till buss 🚇 Hur har du haft det idag?
❤️

Kvällsavstämning ✅
Alltså jag känner mig lite tjatig med mina nollor MEN vill verkligen inte förändra min streak- tvärtom! Räknade mig till 91 dagar i sträck som helt vita och några veckor av ytterst modest intag samt dryga två månader av initial nykterhet ... alla dessa dagar vare sig det funnits något intag eller ej - är dagar som ligger mellan mig och min sista karatefylla. Först höll jag på att skriva "senaste" men direkt kände jag att det inte är min senaste - det var min sista! Där fick DU alkoholdemon .. men mig får du inte! 😂

Såg dokumentären jag nämnde tidigare - shit vad den var bra. Ur flera perspektiv.

Över idag går demonen bet på mig då jag räknar in på en nolla 0️⃣ idag också. Hoppas alla haft en superfin dag.
🩵

@Carisie Ja kvällsavstämning är verkligen bra att göra.Helst innan man blir för trött.Jobbar på att få in det som vana i samband med tandborstning & kvällsbestyr.Bra tips där att påminna sig själv om det negativa som hände i samband med SISTA fyllan.Vill aldrig genomlida abstinensen i samband med tillnyktring.Den veckan var hemsk.Nu har jag passerat 2 veckor som alkoholfri.Försöker ta hand om mig på bästa sätt.Och känner mig skapligt normal mellan varven.

@Kirskål @vår2022
Hej på er. Jag är helt under isen kan man säga. Eller helt under lager 1 av isen inte lager 2. Dvs jag är svinsjuk i covid men har inte sjunkit ner i alkoholträsket. Jag läser varje dag & fyller i kalendern men orkar inte skriva - så jag ser er 👀. Tack för omtanken ❤️❤️

@Carisie men åååh! Stackars dig! Vila, vila, vila - this too shall pass!

Jag hinner inte heller skriva så mycket som jag önskar - men det viktiga är att få fyllas med energi och beslutsamhet varje gång jag är inne här på forumet! Så tacksam för alla här och för berättelser och igenkänning - jag står absolut inte ensam.

Så idag dricker vi inte det där första glaset vin. Stooor krya-på-dig-cyber-kram!

Hej! @Carisie, Tittar bara in för att säga att jag tänkte på dig och önskar dig allt gott och att du kryar på dig. För det är inte roligt att vara dålig i covid, influensa eller förkylning. Sånt tar då en massa ork och energi och gör då ingen människa glad. Försök att stoppa i dig lite extra vitaminer och drick kanske en kopp extra med te, kaffe, buljong eller någonting gott och nyttigt som du gillar. Nu när du förhoppningsvis inte häller i dig nån hälsovådlig alkohol så är säkert ditt immunsystem lite starkare, så då blir du nog även säkert piggare lite snabbare än vanligt har jag en stark känsla av.

Ha det gott kompis!

Hej kompisar @flarran @kirskål @vår2022 🧚
Jag är fortfarande inbäddad i snor, hosta & huvudvärk men lever iaf *ynk* 😂

Nån alkohol kommer fortfarande icke över dessa läppar - knappt nåt annat heller faktiskt. Citronte 🍋 🫖 och kolsyrat vatten och en eller annan Alvedon och Ipren 💊. Det här är vad som händer när ens arbetskamrater kommer till jobbet och är dyngförkylda 🤧.

Hoppas alla får en fin dag mvh nedbäddad 🛌
🩵

@Ny dag Tack fina du ❤️ Febern börjar ge vika nu tror jag. Sover och dricker te och vatten. Hittade några påsar av "Ginger tea" med chili från thaibutiken och det rev gott och luckrade upp mina igenmurade bihålor - fritt luftflöde igen 😂.

Har sovit på soffan hela dagen men har flyttat mig till sängen nu och ska sova vidare - helt slut 😪. Snart är jag på fötterna igen och ska orka skriva vettiga inlägg igen 🙏🏼
🩵

Krya på dig @Carisie ! 🤗🥰
Många som är förkylda nu! Och inte hjälper det som sagt att de kommer till jobbet och smittar andra ..
Naturhäxans råd: gurkmeja,ingefära, citronsaft, honung och svartpeppar- funkar klockrent!