Hej. Har inte skrivit eller heller läst väldigt mycket här. Bara läst litet. Jag har något jag undrat i många år.
Under en period började jag tyvärr dricka för ofta och för mycket. Sedan slutade jag ganska tvärt med det då jag träffade en person jag tillbringade tid med och var ej i mitt eget hem under kanske en vecka. Det blev ett avbrott. Det avbrottet varade trots att jag avslutade kontakten med den personen. Fram till sex år senare. Sedan provade jag på att dricka sponarant igen. Dumt, säkert. Ja väldigt dumt och blev regelbundet igen. Men blrjde löpträna och blev bättre igen.
Men ja, det jag egentligen funderar över. Är, hur var man. Vad som påverkar. Jag har i många år förstått eller tänkt att jag förstört för mig själv. Mitt minne. Det är inte alls som det borde. Som exempel, jag sökte nu upp Renée Flemming för att minnas en annan artist som hon gjort ett album med men ja. Ej minnas. Hela tiden dessa minnesmissar. Känns inte naturligt, var inte sådant innan. Kan tillägga att jag är 43 inte 93.
Har jag förstört mi. Minnesfunktion tidigare med alkoholen eller är det Google som är problemet? Känner andra igen detta? Det är inte bra. ☹️

@22.24 Har det fortsatt, den här upplevelsen av att ditt minne är kraftigt försämrat? Förstår din oro över huruvida alkoholen har satt spår i minnet, och samtidigt finns det massor av andra saker som kan orsaka ett försämrat minne. Har du tagit någon vårdkontakt för att få hjälp att reda i vad det kan bero på? Skriv gärna mer om hur det går för dig!