Hej @Morgonlek! Du startade en tråd här med rubrik som tyder på att du har funderingar gällande läkemedel. Kanske kom du av dig, kanske ångrade du dig. Om du vill, skriv gärna och berätta mer.

@Emilia OMG! Det har jag glömt. Jag hade sparat mitt lösenord, men glömt namnet på den här sidan, jag trodde mina inlägg var raderade när jag väl kom in igen. Det är inget ovanligt att man inte får tala om läkemedel mot alkohol-beroende. Om man som jag får biverkningar som gör att jag inte kunde fortsätta medicinera, så tolkas det som om jag inte vill sluta dricka. Campral funkar väldigt bra för mig om man bortser från att jag har kostant vit diarré. Min läkare sa att det går över, men det gick inte över, efter ett par månader har jag tydliga symtom som jag känner igen, det kallas för typ "electrocyter". Det har något med vätskebalansen i celler att göra. Jag har nästan konstant mild kaliumbrist och sånt, men jag minns inte namnet på de där proverna som ofta ligger lite för lågt. Min läkare och jag hade bestämt att jag skulle lämna prover regelbundet, på villkoret att de inte kollar alkohol, och om jag själv kände att det behövdes.

Läkaren slutar och det enda provet man tog var alkohol.Det var tydlig viktigt för dem att göra stor affär av att jag dricker för mycket. Däremot hade man inte tagit de prover som krävs för att se vad som ger mig biverkningar.

När jag började få ljusblåtonade fingrar med lätt blåtonade fingertoppar fick jag bara veta att det inte är en biverkan av Campral enligt FASS, det visste jag redan. Rådet var att fortsätta medicinera, men det gjorde så ont i händerna och jag hade långa anfall med spastisk kärlkramp, min glytrin-sprej hjälpte bara en kort stund.
Jag vågade inte fortsätta ta Campral.

Läkaren sa att jag skulle prova en gång till med lägre dos. Det gav ingen effekt på mitt alkohollag, bara vit diarré och sen ont i händerna och spastisk kärlkramp.

Nu insisterar läkaren på att jag ska gå hos beroendeenheten "vi kan inte hjälpa dig". Om jag vågade gå till beroendeenheten skulle jag göra det, även om jag vet att de inte kan hjälpa mig. Beroendeenhetens vård villkorass med alkohol och drogtester, det hjälper inte mig, jag vet redan att jag dricker för mycket.

Jag behöver hjälp med biverkningarna jag får av Campral. Vad ska jag göra?