Jag startar idag total avhållsamhet från alkohol. Jag har haft många försök att sluta bakom mig och som mest ca tre månader. Det som är svårt är när helgen kommer - jag arbetar heltid och kan låta bli att dricka i veckorna, men vid ledigheter som helg, semester och liknande dricker jag varje dag, ca 8-10 öl. Det som är det stora problemet är att det är svårt när helgen kommer, men jag sätter upp ett första mål om att inte dricka kommande helg, därefter till årsskiftet, sedan 1 år. Hoppas att denna sida kan hjälpa mig, för jag är fruktansvärt trött på detta.

@Martin111 Välkommen! Vi är så många som känner igen oss ✨ bra med första målet om kommande helg. Planera in aktiviteter - träning/utflykt/polare/annat så kommer du hem trött och haft tankarna på annat. Finns många bra poddar kring beroende jag brukar lyssna på när suget slår till. Heja dig du fixar det! 👍

@Martin111 Låter klokt! Jag försöker planera in så jag kommit hem efter att bolaget stängt. Enkelt och svårt på samma gång, men när man väl sitter därhemma på kvällen och stället stängt så får man dricka Pepsi och äta godis istället 😉 man ångrar aldrig det nästa dag!