Kvällsavstämning på tåget ✅
Igår hade jag skrivit en låååång avstämning - hade lite författarfeeling så att säga. Sen lyckades jag fumla till med luren så hela inlägget försvann. Jag förstår att ni hållit andan och undrat var jag tagit vägen. Svaret är här men jag blev så less på mig själv att jag inte skrev nåt alls. Kort stubin med teknik? Svar ja!

Nu har jag krupit till kojs och ska komma till ro inför vecka två på nya arbetet ❤️‍🩹 Lappa & laga hjärtan. Jag hoppas ni haft en skön helg och att er måndag ska bli fin.
🩵

God morgon! ☀️ Ljusklockan ringde kl 5.10 men idag är jag INTE pigg! Inte som i helgen när jag inte BEHÖVDE gå upp. Men nu minsann ska jag upp och ut i mörkret och rädda liv igen - alltså jag ska rädda dem inomhus me. Måste passera utomhus. Egentligen skulle jag vilja ha promenadavstånd till jobbet. Nästa delgav jobbet kommer jag att ha det! En kvart av luft före jobbet ❤️ Jag önskar alla en fin och nykter måndag.
🩵

Kvällsavstämning ✅ Lämnar in nollan intakt. Känner mig låg men inte sugen på alkohol. Hade konstiga mardrömmar i morse och låg och väntade på att kl skulle ringa nästan 2h. Ville inte väcka maken. Nu kväll igen. Känns olustigt att lägga mig-känslan hänger kvar ni
0️⃣
🩵