Hej alla ni som tittar in och försöker hitta hjälp att förändra, göra något åt era problem som hindrar er att leva fullt ut!!!
Jag gick med 20 september och fick så mycket tröst o hjälp att komma över mitt återfall. Vilken ångest jag hade o skammen...Skrev något men jag hade inte riktigt koll hur allt funkade så jag bestämde mig för att skriva nytt i "rätt" tråd. Här är jag nu och har hittat bra hjälp. Äter antabus och väntar på att få gå ett program mot alkoholmissbruk som tar ca 1 mån. Jag har blivit av med flera fördomar om både alkohol antabus och AA. Jag har varit på 2 AA möten och ett riktigt bra konvent nu i lördags för bara kvinnor. Bemötandet jag fått, omtanken och få lyssna på alla dessa kvinnors upplevelser och tillfrisknande ger sådan kraft. Är så glad att jag tagit steget och kapitulerat helt. Jag klara helt enkelt inte detta själv. Jag är tacksam för min kloka dotter som ställde detta krav att jag måste söka hjälp. Ser fram emot att få träffa mitt älskade barnbarn igen. Min terapeut verkade så bra vi ska börja med alkoholen och sedan ta tag i resten av ryggan. Så där befinner jag mig. Jag vet att man finner mycket tröst här och jag kommer fortsätta titta in och läsa i era "trådar". När ens hjärna blir kidnappad av alkoholen måste man få hjälp man klarar det sällan själv. Jag har försökt flera gånger. Nu har jag släppt kontrollen och ber om all hjälp jag kan få. Det känns så himla skönt.
Kram till alla som kämpar på.
Ariel-2012

höst trollet

Vad roligt att se dig här!
Och vad skönt att det verkar gå bra för dig.
Det är inget nederlag att be om hjälp, snarare tycker jag att det visar på MOD, klokskap och att man tar sig själv på allvar.
Ha det gott i höst/vinter-rusket!
KRAM /trollis

Stigsdotter

Din beslutsamhet lyser igenom. Kapitulation är ett av de första stegen - grattis! Håller med Trollis, det är modigt att be om hjälp faktiskt!

Kanske sågs vi på konventet, jag var ju också där ;-) (om det var det i Stockholm vill säga...)

Kram på dig

höst trollet

Tyckte mig se att du var inloggad igår, när jag tog en snabbtitt. Tyvärr var jag tvungen att lämna zybervärlden men jag kollar om du möjligtvis finns här idag också..?

Hur går det för dig?

Kram /trollis

Ariel-2012

Hej
Väntar på att få börja min terapi. Jag får fortfarande antabus och har inte druckit något sedan mitt återfall. Känner mig inte som någon alkolist att jag har själv medicinerat under många år. Jag har senaste tiden varit deppig tror att det beror på att jag inte har något jobb just nu. Känns som jag befinner mig i ett väntrum . Hoppas du har det bra och fortsätter att uppmuntra andra och också får uppmuntran.
Tack för att du bryr dig om mig det gör gott :-)) kram

Mammy Blue

att det går bra för dej. Jag själv hoppas på att få antabus utskrivet så småningom.

Fortsätt gärna skriva här, jag tycker det känns som en stor hjälp att kunna följa alla fantastiska människor här.

Kram! /MB

höst trollet

Gott att se att det går bra på dryckesfronten.
Att vara utan jobb är inte kul och tyvärr är du inte ensam om det heller.. Jag förstår att oron för den ekonomiska situationen tär..
Massor av kramar! / trollis