Ny här inne.. Ångesten från Valborg då ja Inte skulle dricka sitter fortfarande i. Jag vet att jag inte borde känna det som ett misslyckande men det gör jag, jag har på riktigt erkänt för mig själv att jag har problem. Det är hårt att inse att jag visst inte klarar att ta mig ur d här. Jag av alla i min omgivning "får" inte ha dessa problem, jag är ju för fn mamma till en treåring! Jag skäms nå fruktansvärt, jag skäms inför mig själv till och med, hade jag inte känt mig så nedtryckt av mig själv hade ja förmodligen aldrig skrivit här, för nu gör jag mina problem verkliga och det är läskigt för det är inte den bilden jag vill se av mig själv. Men nu räcker det, min älskade dotter Ska inte behöva ha minnen om sin mamma som en fyllekaja o behöver jag belysa mitt problem med strålkastare så gör jag det. Är färdig med toadäckande, minnesluckor, tveksamt bilkörande dagen efter, udda impulser och all denna ångest. Har läst era inlägg och jag känner att jag är nog inte helt ensam trots allt..hade inte ni varit så öppna hade jag nog inte vågat skriva..tack..

Weekend

Första steget är ett erkännade - välkommen hit!
Vägen är inte lätt.
Alla har vi skyldigheter som borde gjort att nödbromsen drogs långt innan det spårade ur.
För egen del är detta forum ett "tyst vittne" som gjorde att jag har följt den vita vägen.

Skriv av dig, det hjälper.
Om inte annat för att påminna sig själv om skiten alkoholen drar med sig!

Ha det - kämpa på!

Lilla fågel blå

Tack för stöd weekend. Jo så är det nog, har tänkt att ja ska vara helt ärlig här, skriva precis som det är, inte ljuga för mig själv längre. Vill ju inte att sanningen är så illa, drar tillochmed av hur mycket ja dricker när ja gjort såna där självtest, fast det bara är jag som ser..

m-m

Precis som weekend skriver har du ju tagit första steget genom att skriva här. Häng i, skriv och läs, det är ett bra sätt att komma till insikt om sig själv. Och ja, vi är många som har barn i olika åldrar, som behöver en nykter förälder de kan lita på. Som sagt, välkommen, och det går att klarast liv utan alkohol.
/m