Deprimerad, ångest, stressad, orolig och har alkoholproblem. Varför kan jag inte bara ge faan i spriten? Så skulle säkert i alla fall åtminstone ångesten bli bättre. Dricker inte varje dag, men även om det skulle vara en gång i veckan eller en gång i månaden så är det FÖR MYCKET!! Borde INTE DRICKA ALLS. Vill inte dricka alls.

Så varför i hela h-te gör jag det? Blir ju bara aspackad och hysterisk och hamnar på psyk. T.ex. Hänt mer än en gång.

Hittat ett behandlingshem i Spanien. Farsan tycker jag ska kika på ett behandlingshem i Sverige istället. Men nej, usch. Någon som varit på behandlingshem utomlands?

Någon mer tjej med samma problem runt min egen ålder? Jag är 27. Men givetvis välkomnar jag alla att svara! Ju fler desto bättre.

/M

tror du att ett behandlingshem utomlands är bättre ? Det viktiga måste väl ändå vara att de vet vad de gör och att det är smidigt att ta sig dit på efterbehandlingen under ett års tid ? Jag förutsätter då att behandlingshemmet kör efter Minnesotamodellen.

Jag har själv gjort behandling på Nämndemansgården i Blentarp.

Välkommen i gänget :D

Mela87

Nej, tror absolut inte att det skulle vara bättre!

Har hittat ett i Spanien som är svenskt, och ja - de kör efter Minnesotamodellen. Efterbehandlingen är i Sverige. Det är mer att jag tror att jag skulle få panik och ångest och bara vilja hem när det är så nära att just bara åka hem (till tryggheten och sambon, eller spriten), plus att jag älskar att resa och tror att ett miljöombyte och lite sol och värme, annan kultur, ett gym och en strand skulle göra mig gott :)

Har som sagt varit inlagd på psyk innan ett par gånger och får just den där känslan att jag bara vill HEM. Fast jag vet att jag inte borde.

Tack =)

Ardgre

Hej. Jag är 26 år och känner igen din ångest. Dricker ca 4 ggr i veckan och har hög alkoholtolerans. Vet inte varför jag dricker så ofta och jag säger till mig själv ofta att jag ska sluta att dricka själv , på vardagar samt så ofta. Men jag bryter detta löfte varje gång. Gick med på den här sidan för några dagar sedan så detta är ett stort stege för mig. Med vänlig hälsning,

Mela87

Ja, jag säger också ofta att "det är sista gången", "jag lovar", "ska inte dricka idag" men ja.. Det funkar ju uppenbarligen inte så bra. Hur länge har du druckit på det viset? Bor du ensam? Jag har också (löjligt) hög alkoholtolerans.